CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tehnologia CryoBack 3 prin intermediul celor doua functii CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ingheata , distruge si elimina celulele grase aflate in exces.

CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3

Tratamentul de Criolipoliza efectuat cu echipamentul CryoBack 3 este o procedura medicala de ultima generatie prin care stratul de grasime inestetic, celulele grase, sunt inghetate,topite si eliminate. Tratamentul este efectuat cu patru(4)padele de refrigerare si opt(8) electrozi.

Criolipoliza descompune grasimea folosind placi refrigerante pentru zonele afectate. CryoBack 3 utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.

Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack 3 celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele doua functii ale aparatului, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere acelule grase si eliminare lor rapida.

Functia CRIO STIM ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de eliminare a celulelor grase, corpul tau sa arate un contur armonios si tonifiat.

CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.

Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din celule. Stratul gras din adâncime este remodelat și se subtiaza. Acesta temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice deoarece activitățile metabolice și circulatorii care sunt controlate prin electrostimulare.

Criolipoliza ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.

BENEFICII CRYOBACK 3

Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.

Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.

Este o procedura non-invaziva, fara ace, fara incizii, fara anestezice sau durere. In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1-6 sedinte.

Recomandarea pentru un efect evident si de durata este de 6 sedinte.Datorita complexitatii programului alterneaza programul de Criolipoliza cu programul FatBurner. Prima saptamana Criolipoliza, a doua saptamana FatBurner,atreia Criolipoliza, a patra FatBurner la fel timp de 6 saptamani.

TARIFE 

Oferta pentru perioada 1- 30 septembrie o sedinta este redusa de la 520 lei(110Euro) la 290 lei(61Euro)(60 minute).

Un program complet de 6 saptamani redus de la 3120lei(660Euro)la 1500lei(315Euro) o sedinta/sapt.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA TRATAMENTE CORPORALE
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
ELECTROSTIMULARE
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2018 vskin.ro