CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tehnologia CryoBack 3 prin intermediul celor trei functii CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ingheata , distruge si elimina celulele grase aflate in exces. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

Personalul VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3

Tratamentul de Criolipoliza efectuat cu echipamentul CryoBack 3 este o procedura medicala de ultima generatie prin care stratul de grasime inestetic, celulele grase, sunt inghetate,topite si eliminate. Tratamentul este efectuat cu patru(4)padele de refrigerare si opt(8) electrozi.

Criolipoliza descompune grasimea folosind placi refrigerante pentru zonele afectate. CryoBack 3 utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.

Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack 3 celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele trei functii ale aparatului, CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere a celulelor grase si eliminare lor rapida.

Functia CRIO*PULS combina efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolara. Datorită frigului intens (până la -4 grade C), pielea devine mai permeabilă.Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Țesuturile conjunctive sunt activate și astfel îmbunătățește efectul Detox.

Functia CRIO*STIM ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de eliminare a celulelor grase, corpul tau sa arate un contur armonios si tonifiat.Stimularea fibrelor musculare pentru tonifierea corpului pe lângă acțiunea plăcilor de crioterapie, electrozii trimit mici impulsuri electrice către zona țintă pentru a declanșa contracții musculare și a consolida țesuturile.Aceste contracții musculare sunt foarte eficiente în tonifierea corpului și provoacă pierderi de centimetri de la prima ședință.

CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din celule. Stratul gras din adâncime este remodelat și se subtiaza. Acesta temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice deoarece activitățile metabolice și circulatorii care sunt controlate prin electrostimulare.

Primele modificări sunt detectabile în primele 24 de ore de la începerea tratamentului: apoptoza are loc imediat după aplicarea la rece (-4 ° C).

În următoarele 14 zile, celulele apoptotice suferă o fragmentare progresivă.

După 30 de zile de la prima ședință, are loc o „curățare” a fragmentelor de macrofage. Celulele grase dispar complet.

După 90 de zile, efectele sunt vizibile pe țesuturile cu un conținut scăzut de grăsimi (-4 ° C).

S-a dovedit că durata tratamentului este mai importantă decât temperatura. O temperatură sub -4 grade ar putea ataca țesuturile care nu sunt vizate.

Criolipoliza ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.

BENEFICII CRYOBACK 3

Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.

Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.

Este o procedura non-invaziva, fara ace, fara incizii, fara anestezice sau durere. In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1-6 sedinte.

Recomandarea pentru un efect substantial si de lunga durata este programul Pachet Complet de 6 sedinte. Datorita complexitatii procesului de remodelare efectuat, programul Pachet Complet de 6 sedinte, alterneaza programul de Criolipoliza cu programul FatBurner. Ambele programe contin functiile CRYO*LIPO si CRYO*STIM diferite fiind intensitatile si temperaturile fiecarui program.

Un program Pachet Complet dureaza 6 saptamani. Prima saptamana programul de Criolipoliza, a doua saptamana programul de FatBurner,a treia Criolipoliza, a patra FatBurner, a cincea Criolipoliza, a sasea FatBurner, dupa fiecare sedinta se face tratament de drenaj limfatic, timp de 6 saptamani.

TARIFE 

OFERTA

O sedinta completa de CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM cu tratament de drenaj limfatic este redusa de la 1450 lei la 290 lei( 120 min./sed.).

Programul complet recomandat de Criolipoliza CrioBack3 si Drenaj Limfatic, dureaza 6 sapt. cu o sedinta/sapt. Pretul pentru tot pachetul de 6 saptamani este redus de la 8700lei la 1500lei pentru tot pachetul.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro