CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv in urma caruia muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat.

ELECTROSTIMULARE

Electrostimularea este o forma pasiva de slabit, o sedinta de 45 minute echivaland cu cateva ore petrecute in sala de fitness. Acest tratament este ideal pentru intarirea si definirea musculaturii, ajutand la arderea grasimilor si pierderea in centimetri, dupa un tratament mai indelungat, de 25 de sedinte, efectele electrostimulatrii fiind similare cu cele ale unei operatii de liposuctie.

O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Fiecare persoana isi regleaza intensitatea in functie de propria suportabilitate si de cat de antrenata are musculatura.

AVANTAJE ELECTROSTIMULARE

Reda fermitatea si tonusul muscular. Remodeleaza corpul si reduce circumferinta zonelor cu probleme.

Accelereaza sintetizarea de colagen si elastina, iar pielea devine mai ferma, isi recapata atat elasticitatea cat si aspectul sanatos.

Micsoreaza stratul adipos, diminuand grasimea nedorita din zonele problematice. Ajuta la reducerea celulitei si a aspectului de coaja de portocala.

Accelereaza circulatia sangvina. Creste rata metabolica a organismului. Contribuie la cresterea fortei si masei musculare.

TARIFE 

Electrostimulare 80 lei/sedinta (30 minute).

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
OFERTA TRATAMENTE CORPORALE
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
DRENAJ LIMFATIC POWER Q1000 PREMIUM
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2018 vskin.ro