CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Lifting Facial HIFU CELLTHION este singurul tratament de Lifting Facial Non-Chirurgical aprobat de FDA care ridica muschii fetei si intinereste tenul. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION

Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. HIFU CELLTHION stimuleaza prin ultrasunete productia de colagen in adancime.

Sistemul de lifting facial HIFU CELLTHION, cu ultrasunete de mare intensitate focusate este un sistem unic avansat de tehnologie pentru tratamente lifting facial.

Principiul tratamentului HIFU CELLTHION este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale. In aceste puncte, fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari.

Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare.

Utilizarea echipamentului Hifu CELLTHION se face în scopul creșterii fermității pielii și se bazează pe capacitatea de a declanșa cascada de vindecare a tegumentului si de a stimula regenerarea celulara, ceea ce in final va duce la o crestere a sintezei de colagen. Aceste efecte au loc fara a fi afectate straturile superficiale ale pielii, razele strabat, fara a leza, epidermul si dermul pentru a se localiza in dermul profund. Se induce local un procedeu de termocoagulare care va fragmenta in bucati mici colagenul, acest lucru ducand la un lifting instant.

Echipamentul HIFU CELLTHION are implementat un sistem unic ce vă asigură tratamentulde intinerire a celulelor la trei adâncimi diferite.

1.5mm /Echipamentul HIFU CELLTHION – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP(Thermal Coagulation Points)în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / Echipamentul HIFU CELLTHION – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).

4.5mm / Echipamentul HIFU CELLTHION – lifting facial non-invaziv prin producere TCP(Thermal Coagulation Points) în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutanat. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

Echipamentul HIFU CELLTHION utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime,este neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HIFU CELLTHION stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii la o temperatură optimă.

Echipamentul HIFU CELLTHION depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului.

Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă.

Echipamentul HIFU CELLTHION nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp. Schimbare texturii fetei este vizibila din prima zi,dar modificarile majore ale arhitecturii facialese vad pe parcursul a 2-3 luni,aceasta este perioada necesara colagenului obosit sa fie înlocuit unul nou. Cei mai multi pacienti tineri se bucura de colagen proaspăt, timp de cel puțin un an după procedura lor. În ceea ce priveste pielea avansata in varsta, tratamente de retusare pot ajuta la ținerea pasului cu procesul natural de imbatranire.Sedinta tratamentului de HIFU CELLTHION nu poate fi repetata decat dupa 4-6 luni.

TARIFE 

Tarife lifting facial pentru 1 zona:
- submental,submental lateral,mandibula(25 min.) - 500 lei
- forehead,lateral forehead(25 min.) - 500 lei
- lateral brow, lateral orbit( 25min.)- 500 lei
- zona nasolabiala(25 min.) - 500 lei
- zona perioculara(25 min.) - 500 lei
- zona gatului(40 min.) - 700 lei
- zona decolteului(60 min.) - 1000 lei

OFERTA

Tratament Lifting facial HIFU CELLTHION pentru toata fata si gat este redus de la 3200 lei la 1600 lei.

Tratament Lifting facial HIFU CELLTHION pentru toata fata, gat si decolteu este redus de la 4200 lei la 2000 lei.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
TRATAMENT LUMINARE SI REGENERARE CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
OFERTA FACIALA TRATAMENT ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro