CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Lifting Facial Non-Chirurgical HIFU Face Lift CELLTHION este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica si intineri in fapt real pielea

LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU

Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. HIFU stimuleaza prin ultrasunete productia de colagen in adancime.

Sistemul de lifting facial HIFU, cu ultrasunete de mare intensitate focusate este un sistem unic avansat de tehnologie pentru tratamente lifting facial și remodelare corporală.

Principiul tratamentului HIFU este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale. In aceste puncte, fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari.

Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare.

Utilizarea Hifu în scopul creșterii fermității pielii și se bazează pe capacitatea de a declanșa cascada de vindecare a tegumentului si de a stimula regenerarea celulara, ceea ce in final va duce la o crestere a sintezei de colagen. Aceste efecte au loc fara a fi afectate straturile superficiale ale pielii, razele strabat, fara a leza, epidermul si dermul pentru a se localiza in dermul profund. Se induce local un procedeu de termocoagulare care va fragmenta in bucati mici colagenul, acest lucru ducandla un lifting instant.

Sistemul HIFU este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale

1.5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).

4.5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

HIFU utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime,este neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii la o temperatură optimă.

HIFU depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului.

Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă.

HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp. Este posibil să vedeți un anumit efect inițial, dar rezultatele finale de la HIFU vor avea loc pe parcursul a 2-3 luni, necesar colagenului obosit sa fie înlocuit unul nou. Cei mai multi pacienti tineri se bucura de colagen proaspăt, timp de cel puțin un an după procedura lor. În ceea ce priveste pielea avansata in varsta, tratamente de retusare pot ajuta la ținerea pasului cu procesul natural de imbatranire. Aparatul HIFU CELLTHION utilizat de V-SKIN Medical Beauty Center are Autorizatie de tehnologie medicala.

TARIFE 

Tarife lifting facial pentru 1 zona:
- submental,submental lateral,mandibula(zona gatului+ barbia duble-30 min.) - 500 lei
- forehead,lateral forehead(ridurile de pe frunte si ridurile dintre sprancene-30 min.) - 500 lei
- lateral brow, lateral orbit( asa numita laba gastii-30min.)- 500 lei
- comisura bucala, obraji(reconturare faciala-30 min.) - 500 lei
- zona infra Orbitala,pometi(pungile ochilor si inaltarea pometilor-30 min.)- 500 lei

Tariful lifting facial pentru toata fata + gat este de 1800 lei/sedinta (150 min).Sedinta se poate repeta dupa 6 luni.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
REJUVENARE FACIALA CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU
OFERTA TRATAMENTE FACIAL
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2018 vskin.ro