CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
LumiSlim va ofera o cale de a reusi sa pierdeti in greutate si a reface conturul corpului fara durere, ace si timp pierdut. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

LIPOLIZA LASER

LumiSlim reprezinta un tratament inovator pentru reducerea grasimii si remodelarea corpului. Va ofera o cale de a reusi sa pierdeti in greutate si a reface conturul corpului fara durere, ace si timp pierdut.

LumiSlim asigura distrugerea instantanee a celulelor grase, nu doar de lichefierea grasimilor altfel cunoscute sub numele de lipoliza.Odata distruse, celulele adipoase nu se vor mai reface.

Nivelurile scazute ale energiei laser emise de LumiSlim stimuleaza membranele celulei adipoase, schimbandu-le permeabilitatea. Celulele isi pierd forma lor rotunda, iar grasimea intracelulara este eliberata.

Lungimea lunga de unda a laserului ajunge in straturile adipoase din profunzime si le descompune, in timp ce lungimea scurta de unda ajuta la arderea grasimilor si detoxifierea sistemului limfatic, stimuland circulatia si metabolismul celular.

Grasimile trec treptat prin functiile metabolice naturale ale organismului, fara efecte fiziologice daunatoare devenind o sursa de energie pentru organism.

Rezultate : retractia pielii si corectia de contur au fost observate incepand cu primul tratament la aproape toti pacientii; procesul continua si se accentueaza timp de mai multe luni postinterventie.

AVANTAJE LUMISLIM

Reduce grasimea localizata, reface conturul corporal, tonifiaza, schimba aspectul pielii si provoaca scaderea a 2-4 cm per sedinta.

Tratarea eficienta a zonelor cu grasime persistenta care nu raspunde la dieta si exercitii fizice.

Stimuleaza regenerarea colagenului pielii, cresterea tonusului si o textura mai neteda a pielii.

Favorizeaza circulatia limfatica, eliminand celulita si reducand fibroza. Creste fermitatea pielii prin formarea de colagen nou.

Tratament fara durere cu rezultate imediate, naturale si de durata.

TARIFE 

OFERTA

Tratament Lipoliza Laser LumiSlim cu Tratament Drenaj Limfatic este redus de la 640lei/sed. la 190 lei/sed.(60 min).

Pachet 6 sedinte de TratamentLipoliza Laser LumiSlim cu Tratament de Drenaj Limfatic redus de la 3840lei/6sed. la 1000 lei/6sed. timp de 2 sapt.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
REJUVENARE MAINI
PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro