CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul de Radiofrecventa multipolara Vinushape sau Tratamentul de Radiofreventa monopolara Tecar este folosit cu rezultate exceptionale pentru intinerirea mainilor.

REJUVENARE MAINI

Reintinerirea mainilor- mainile sunt partea corpului care este expusa la foarte multi factori de mediu (soare, substante chimice, vant, frig etc.) ele reprezinta una din primele zone care incepe sa dea semne de imbatranire. Mai mult, desi sunt cartea de vizita, mainile sunt adesea „uitate”.

Mainile sunt primele care tradeaza varsta, in ciuda prezentei unei fete tinere si ingrijite si a unui corp armonios. Odata cu trecerea anilor, pe mainile noastre se vad -varsta, efortul, problemele de sanatate, frigul, soarele.

Apar pete pigmentate, se pierde din tesutul gras si mainile par „osoase”, venele devin proeminente, pielea devine ridata, uscata „zbarcita” si subtire.

Mainile nu pot fi ascunse nici cu machiaj, nici cu haine. Nimeni nu vrea sa isi tradeze varsta doar printr-o strangere de mana sau printr-un gest uzual si din acest motiv rejuvenarea mainilor a devenit foarte raspandita, ca arma a frumusetii impotriva imbatranirii.

Radiofrecventa mono-polara sau multi-polara, este o metoda de rejuvenare cutanata ce foloseste radiofrecventa pentru a produce modificari tisulare, care au ca efect imediat stimularea regenerarii pielii si formarea de noi fibre de collagen si elastina.

Tratamentul de Radiofrecventa multipolara Vinushape cu 6 poli de tratament si lumina led, este un tratament efectuat subcutanat, pentru estomparea depigmentarii si a petelor datorate dereglarilor hormonale sau varstei.Are ca tinta dermul, produce un efect termic ce induce vasodilatatie, creste gradul de oxigenare a tesuturilor, relaxeaza musculatura si are efect antiinflamator si antialergic.Accelereaza metabolismul celular cu cresterea secretiei de elastina si colagen, ce determina drenajul limfatic, oferind tonus si fermitate.

Tratamentul de Radiofrecventa monopolara TECAR(Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv )este un tratament efectuat la adancime profunda, extrem de eficient pentru eliminarea ridurilor profunde si vascularizarii excesive.

Tratamentul mainilor prin Radiofrecventa monopolara TECAR produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii.Tinteste toate straturile pielii dinspre suprafata spre profunzime, incalzeste tesuturile pana la 40-60°C, oferind o stimulare globala de colagen si elastina, cu efect imediat de redobandire a tonusului si elasticitatii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

Tratamentul de radiofrecventa multipolara VinuShape sau Radiofreventa monopolara TECAR este folosit cu mult succes si rezultate semnificative la maini . Rezultatul este o mana cu textura si culoarea imbunatatita si intinerita.

Dupa tratarea texturii mainii cu radiofrecventa se aplica o masca cu parafina peciala parfumata.Mainile dumneavoastra vor intineri vizibil si de durata.

TARIFE 

Tratamentul de Radiofrecventa multipolara Vinushape - 150 lei/sedinta (30 minute).

Tratamentul de Radiofrecventa monopolara Tecar - 150 lei/sedinta (30 minute).

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA TRATAMENTE CORPORALE
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
ELECTROSTIMULARE
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2018 vskin.ro