CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Reducere intensiva si de durata in centimetri.Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA

Pachet saptamanal de slabire intensiva si tonifiere corporala-3 sed/sapt. cu reducere garantata a dimensiunilor

1-a zi- Criolipoliza + Electrostimulare + Drenaj limfatic– 110 min (cu tehnologia CryoBack 3,CRYO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM+ Drenaj limfatic Power Q1000 Premium )

Functia CRIO*PULS combina efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolara. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Țesuturile conjunctive sunt activate și astfel îmbunătățește efectul criogenare. Functia CRIO*STIM ofera un plus de tonifiere prin stimularea fibrelor musculare electrozii trimit mici impulsuri electrice către zona țintă cee provoacă pierderi de centimetri de la prima ședință. CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos, induce descompunerea celulelor grase, apoptoza, urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor.

a2a zi- Radiofrecventa + Vacuum + Cavitatie + Lumina led + Tratament anticelulitic + Drenaj limfatic– 90 min (cu tehnologia VinuShape+ Drenaj limfatic Power Q1000 Premium)

Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care genereaza implozii succesive, rupand membranele celulelor adipoase. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal.Combinarea radiofrecventei, vacuum-ul si a cavitatiei induce un efect sinergic de reducere a celulitei si remodelare corporala. Acest tratament se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona,suplimentar, datorita efectului mecanic indus de vacuum tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism. De asemenea, radiofrecventa ajuta la redarea fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.

a3a zi – Lipoliza laser + Drenaj -70 min( cu tehnologia Lipolaser Lumislim+ Drenaj limfatic Power Q1000 Premium)

Lipolaserul LumiSlim este o metoda sigura, nedureroasa si neinvaziva de a elimina celulita si tesutul adipos. Acesta foloseste unde laser specific tintite asupra zonelor problematice, ajutand la reducerea in ceentimetrii a stratului adipos. Frecenta unde laser este specifica pentru a actiona asupra celulei adipoase, penetrand tesutul adipos unde incepe descompunerea acestuia in acizi grasi, apa si glicerol, astfel inducand moartea celulara.Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime. Acest proces este numit lipoliza. Excesul de grasime este eliminat in conditii de siguranta prin procesele naturale metabolice ale organismului.Este o interventie de liposculptura menita sa indeparteze depozitele de grasime localizate la nivelul bratelor, abdomenului, coapselor, pulpe sau alte zone inestetice. Tratamentul reduce efectiv zonele cu grasime avand efecte exceptionale.

BENEFICII TRATAMENT

Pachetul este garantat pentru reducerea intensive a dimensiunilor corporale si tonifierea pielii si a musculaturii. Pretul este redus de la 2970 ron/ sapt. la 490 ron/sapt.

Aplicarea undelor acustice induce o permeabilitate temporară a membranelor celulare și o îmbunătățire a schimbului de substanțe între celule. Permeabilitatea membranei celulare duce la activarea lipazelor, enzimelor responsabile de scindarea grăsimilor. Ridică fesele, îmbunătățește conturul, reduce coapsele și reafirmă pielea

Tonifica pielea in profunzime prein cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor. Terapia are la baza generarea unei energii intense intr-o perioada foarte scurta de timp, astfel, unda soc strabatand cu viteza foarte mare tesuturile.

Reface conturul corpului si topeste grasimile pe zona vizata.

TARIFE 

OFERTA

Pretul intregului Pachet este redus de la 2970 lei/ sapt. la 490 lei/sapt.

Pretul pentru Tratament intensiv 4 saptamani, pretul pentru Pachet Complet/saptamana este redus de la 11880 lei/4sapt.(2375euro) la 1500 lei/4sapt.(300euro)

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro