CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Acneea ignorata sau incorect tratata lasa semne ce raman pe termen lung sau pentru totdeauna pe zonele afectate, creand o stare permanenta de neplacere si disconfort. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

OFERTA TRATAMENT FACIAL ANTIACNEIC

Tenul indica starea generala de sanatate a omului. Prin intermediul acestuia persoana comunica mesaje si emotii, reactioneaza si raspunde stimulilor din mediul intern si extern cu care se confrunta.

Acneea reprezinta afectiunea de la nivelul fetei atat la femei cat si la barbati. Impactul fizic si psihologic al acneei este foarte mare, de aceea tratarea acesteia necesita o abordare corecta din punct de vedere clinic si cosmetologic, dar nu trebuie neglijata latura psiho-emotionala.

Acneea ignorata sau incorect tratata lasa semne ce raman pe termen lung sau pentru totdeauna pe zonele afectate, creand o stare permanenta de disconfort. Acneea poate reflecta si o particularitate genetica.Tratamentul tenului acneic se realizeaza cu proceduri,terapii si tehnologii specializate.

Tratamentul urmator se adreseaza tenului acneic sau cu semne ramase in urma traumelor acneice

.

Tratament complex AntiAcneic

Curatarea initiala si demachierea cu produse profesionale.

Tratamentul cu lotiune tonica antiacneica profesionala

Tratament de Hidro-Microdermoabraziune AquaTouch efectueaza o curatare in profunzime cu ajutorul discului diamantat si sub presiunea constanta a jetului de apa micelara. Tenul devine luminos si revigorat. Tratamentul facial prin hydro-microdermabraziune este in prezent, cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina.

Tratament de Criogenare faciala pe curent Pulsatoriu oscilant CrioPuls- este cel mai inovator tratament de restructurare si rejuvenare faciala ce combina curentii pulsatorii oscilanti cu efectul crioterapiei la temperaturi de la 0 la -10 grade. CrioPuls este o inovatie in domeniul estetico-medical si alternativa non-invaziva si sigura, pe baza de curenti pulsatorii,de inghetare si stimularea formarii de elastina si colagen. Procedeul combina Cryoelectroforeza cu Cryotermia si imbunatateste semnificativ aspectul pielii.

Tratamentul VinuShape de Radiofrecventa faciala multipolara cu lumina LED, vid si cavitatie- Echipamentul facial de Radiofrecventa Vinushape reprezinta combinatia optima de Radio Frecventa multipolara, LED, vid si cavitatie. Este tratamentul ideal pentru imbunatatirea vizibila imediat a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara, pentru tenul acneic sau cu semne ramase in urma traumelor acneice. Tratamentul se face prin vibratii netede si puternice cu ajutorul sistemul de aspiratie Super Pulse maximizand efectele intr-un timp foarte scurt.

Aplicarea unei masti anti-acneice.

Aplicarea cremei faciale finale de hidratare si echilibrare a tenului.

Pulverizarea unui tratament de fixarea a compusilor si protectie a tenului.

TARIFE 

OFERTA

Tratamentul facial complex Antiacneic fata si gat este redus de la 1270lei la 290lei

Tratamentul facial complex Antiacneic fata, gat si decolteu este redus de la 1850lei la 350lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
TRATAMENT LUMINARE SI REGENERARE CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
OFERTA FACIALA TRATAMENT ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro