CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Este cea mai sigura si eficienta tehnologie pentru tratamentul celulitei, prin folosirea simultana a cavitatiei, radiofrecventei multipolare, masajului vacumatic, ultrasunete, lumina infrared si drenajul limfatic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC

Pachet complet contine Radiofrecventa, Vacuum, Ultrasunete, Cavitatie, Lumina led, Drenaj limfatic– 120 min. (cu tehnologia VinuShape+ costum complet drenaj)

Cavitatia utilizeaza energia de sunet pentru a sparge celula adipoasa,ocoleste suprafata pielii si trateaza tesuturile in profunzime.Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care provoaca implozii succesive, rupe membranele celulelor adipoase. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase. Productia de colagen este stimulata prin ultrasunete.

Radiofrecventa topeste celula grasa si o elimina prin limfa. Elimină grăsimea eliberată folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat. Radiofrecvenţă cauzează regenerarea colagenului pe termen lung, reda fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.

Masajul Vacumatic- Este o parte a tratamentului conceputa pentru a curata continutul lasat in organism de cavitatia cu ultrasunete. Acest lucru se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona de tratament, datorita efectului mecanic al vacuumului tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism.

Lumina led – Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si regenerarea celulara, cresterea celulelor.

Drenaj limfatic are efecte profunde, accelereaza volumul fluxului limfatic de 20 de ori, imbunatatind capacitatea de a elimina toxinele din organism, activeaza sistemul PARASIMPATIC provocand astfel efectul de relaxare a corpului. Sistemul limfatic este format dintr-o reţea de glande, vase şi ganglioni limfatici care au rolul de a elimina toxinele din organism, la un moment dat, acest sistem este foarte încărcat si drenajul limfatic este de mare ajutor.

Este cea mai avansata solutie de tratament anticelulitic si remodelare corporala!

BENEFICII TRATAMENT

Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzime.

Reducerea volumului de grasime subcutanat.

Reducerea aderentei legaturii celulei adipoase.

Imbunatatirea conturului corpului (topeste grasimile localizat).

Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui.

Cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor.

Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina.

Stopeaza si amelioreaza evident aspectul de coaja de portocala.

TARIFE 

Pretul Pachetului Complet Anticelulitic este redus de la 1100lei la 290lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2020 vskin.ro