CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Este cea mai sigura si eficienta tehnologie pentru tratamentul celulitei, prin folosirea simultana a cavitatiei, radiofrecventei multipolare, masajului vacumatic, ultrasunete, lumina infrared si drenajul limfatic.Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC

Nu exista un singur tratament ce poate ameliora celulita doar utilizat ca atare, se recomanda imbinarea mai multor tratamente anticelulitice, intr-un pachet complet si complex. Pachet complet contine Radiofrecventa, Vacuum, Ultrasunete, Cavitatie, Lumina led, Drenaj limfatic– 120 min. (cu tehnologia VinuShape+ costum complet drenaj)

Cavitatia utilizeaza energia de sunet pentru a sparge celula adipoasa,ocoleste suprafata pielii si trateaza tesuturile in profunzime.Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care provoaca implozii succesive, rupe membranele celulelor adipoase. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase. Productia de colagen este stimulata prin ultrasunete.

Radiofrecventa topeste celula grasa si o elimina prin limfa. Elimină grăsimea eliberată folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat. Radiofrecvenţă cauzează regenerarea colagenului pe termen lung, reda fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.

Masajul Vacumatic- Este o parte a tratamentului conceputa pentru a curata continutul lasat in organism de cavitatia cu ultrasunete. Acest lucru se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona de tratament, datorita efectului mecanic al vacuumului tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism.Combinatia vacuum cuplata cu tehnologia radiofrecventei multipolare permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

Lumina led – Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si regenerarea celulara, cresterea celulelor.Lumina roșie îmbunătățeste vitalitatea celulelor,accelerand metabolismul celular, face ca pielea să elibereze o cantitate uriașă de colagen și țesut fibros pentru auto-umplere. Astfel aspectul pielii devine mai frumos si mai tanar, pielea devenind mai ferma, iar grasimea se diminueaza vizibil.

Drenaj limfatic are efecte profunde, accelereaza volumul fluxului limfatic de 20 de ori, imbunatatind capacitatea de a elimina toxinele din organism, activeaza sistemul PARASIMPATIC provocand astfel efectul de relaxare a corpului. Sistemul limfatic este format dintr-o reţea de glande, vase şi ganglioni limfatici care au rolul de a elimina toxinele din organism, la un moment dat, acest sistem este foarte încărcat si drenajul limfatic este de mare ajutor.

Este cea mai avansata solutie de tratament anticelulitic si remodelare corporala!

BENEFICII TRATAMENT

Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzime.

Reducerea volumului de grasime subcutanat.

Reducerea aderentei legaturii celulei adipoase.

Imbunatatirea conturului corpului (topeste grasimile localizat).

Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui.

Cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor.

Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina.

Stopeaza si amelioreaza evident aspectul de coaja de portocala.

TARIFE 

Pretul Pachetului Complet Anticelulitic abdomen este redus de la 1100lei la 290lei

Pretul Pachetului Complet Anticelulitic picioare/fese este redus de la 1340lei la 330lei

Pretul Pachetului Complet Anticelulitic abdomen si picioare/abdomen si fese este redus de la 2440lei(490euro) la 490lei(100euro)

Pretul Pachet Complet 6sed./6sapt. abdomen si picioare/abdomen si fese este redus de la 16640lei(2900euro) la 2000lei(400euro)

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro