CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Terapia TECAR este o procedura estetica ce are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

RADIOFRECVENTA FACIALA MONOPOLARA TECAR

Terapia TECAR este o procedura estetica ce are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.

Terapia TECAR este dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in estetica faciala, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura.

Odata cu trecerea anilor, colagenul existent la nivelul pielii se deterioreaza, fapt ce cauzeaza lipsa de fermitate, aparitia ridurilor profunde si a liniilor de expresie. Pe de alta parte, razele ultraviolete, stresul zilnic si agresiunea factorilor de mediu produc imbatranirea prematura a tenului.

Principiul care se află la baza Terapiei TECAR este generarea unui şoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacţie de regenerare din partea organismului. Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură , iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel începe un proces de neocolageneza prin stimularea activităţii fibroblastelor.

Terapia TECAR este o metoda avansata de a reduce ridurile si de a imbunatati tonusul pielii fara a fi nevoie de alte tehnici invazive. Poti scapa de semnele de imbatranire ale tenului si fara ace prin tehnica estetica numita radiofrecventa.

Terapia TECAR este o procedura estetica ce are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.

Terapia TECAR ne ajuta sa avem un ten tanar pentru mai mult timp, umple ridurile de la interior la exterior, tenul este mai tanar si vizibil mai ferm. Ovalul facial este redefinit, textura pielii este mult imbunatatita.

Efectul este vizibil deja după primul tratament graţie contracţiei fibrelor de colagen, în schimb efectul profund cu producerea de colagen nou se va vedea după câteva săptămâni sau chiar luni de la începerea tratamentului.

Curenti de inalta frecventa care intra in tesut se transforma in caldura, incalzeste chiar si cele mai profunde straturi ale dermului. Fibrele de colagen si elastina se contracta in urma acestei incalziri, ceea ce explica efectul de fermitate imediat pe care il poti observa chiar la finalul unei sedinte de radiofrecventa. In urma acestei contractari, productia de colagen va creste prin stimularea activitatii fibroblastilor. Vasodilatatia produsa de energia calorica creste oxigenarea pe zona tratata pentru un aport mai mare de nutrienti.

Pielea este reintinerita, ferma, luminoasa, ridurile si liniile de expresie sunt semnificativ reduse. Desi rezultatele se vad dupa prima sedinta de tratament, in functie de varsta si de starea tenului tau pot fi necesare 3-6 sedinte de radiofrecventa pentru rezultate pe termen lung, la un interval de o saptamana intre ele.

Echipamentul pentru Terapia TECAR faciala utilizeaza patru capete ( manipuli) speciale,diferite pentru fiecare zona a fetei. Un capat pentru frunte, un capat special pentru ochi, un capat pentru obraji si gat si un capat pentru decolteu.

BENEFICII

Ridica pielea laxa si lipsita de fermitate in situatii avansate si dificil de tratat, folosind energia ultrasunetelor in conditii de siguranta,
Tonifiaza si reface fermitate pielii prin stimulare colagenului,
Sterge sau imbunatateste aspectul ridurilor periorbitale,
Ajuta la tratamentul cicatricilor post-acneice si reducerea porilor,
Ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie,
Creste elasticitatea pielii prin stimularea colagenului si elastinei,
Ajuta la conturarea faciala, redarea ovalului facial,
Procesul de intinerire si de lifting incepe imediat dupa prima sedinta. Pielea este intinerita, vizibil mai stralucitoare.

TARIFE 

Tratamentul de Radiofrecventa Monopolara TECAR pentru fata si gat este de 270 lei/sed (60 min).

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
REJUVENARE FACIALA CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
ANALIZA FACIALA COMPUTERIZATA
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2020 vskin.ro