CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul CryoPuls este cel mai inovator tratament de restructurare si rejuvenare faciala ce combina curentii pulsatorii oscilanti cu efectul crioterapiei la temperaturi de la 0 la -10 grade.

REJUVENARE FACIALA CRYOPULS

CrioPuls, o inovatie in domeniul estetico-medical este alternativa non-invaziva si sigura, pe baza de curenti pulsatorii,de inghetare si stimularea formarii de elastina si colagen pentru fata, gat si decolteu. Procedeul combina cryoforeza cu cryotermia. Trateaza excesul de piele imbatranita, elimina ridurile fine si scade semificativ ridurile adanci,atenueaza pungile de la ochi,scade barbia dubla, redefineste conturul fetei si imbunatateste aspectul pielii.

Este recomandat pentru pielea degradata din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale fruntii, zona nasogeniana, comisurile bucale, barbia dubla, ridurile din zona gatului, a decolteului si pentru refacerea ovalului fetei.

Cryoelectroforeza- produce o stimulare electrica a tenului folosind un curent oscilant.

Transferul activ de nutrienti este cu 300% mai puternic decat in cazul traditionalului curent de ionoforeza.

Curentii oscilanti in combinatie cu cryo tehnologia, stimuleaza tenul si creste permeabilitatea, permitand ingredientelor active sa treaca de stratul de suprafata si sa patrunda in adancime.

CUM ACTIONEAZA

CrioPuls stimuleaza prin curentii pulsatorii productia de colagen in adancime. Principiul tratamentului este bazat curentii pulsatorii oscilanti si cryoterapie la temperaturi de la 0 la -10 grade patrunzand adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale.

Cryopuls ofera rezultate rapide combinand curentii pulsatorii oscilanti si crioterapia ,cu formule special concepute de seruri si cocktailuri de vitamine ce patrund la intensitati mari si la temperaturi de la 0 la -10 grade.

In aceste puncte, fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament.

Tratamentul CryoPuls genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde si cel de durata, de reintinerire, rezultat ca urmare stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu imbunatatirea texturii, a elasticitatii pielii si a tonusului facial.

Un program intensiv de refacere completa a fetei este de 8 sesiuni, de 4 sesiuni / saptamana, timp de 2 saptamani

BENEFICII

Ridica pielea laxa si lipsita de fermitate in situatii avansate si dificil de tratat, folosind energia ultrasunetelor in conditii de siguranta,
Tonifiere si fermitate piele, stimulare colagen,
Stergerea sau imbunatatirea aspectului ridurilor periorbitale,
Tratamentul cicatricilor post-acneice si reducerea porilor,
Imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie,
Cresterea elasticitatii pielii prin stimularea colagenului si elastinei,
Conturarea faciala, redarea ovalului facial,
Procesul de intinerire si de lifting incepe imediat dupa prima sedinta. Pielea este intinerita, vizibil mai stralucitoare.

TARIFE 

Tariful de reconturare si rejuvenare faciala CryoPuls pentru toata fata si gat este de 270 lei/sesiune (60 min).

Tariful pentru pachetul complet de 8 sesiuni de CryoPuls pentru toata fata si gat este de 1270 lei timp de doua saptamani.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
REJUVENARE FACIALA CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
OFERTA FACIALA TRATAMENT ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2018 vskin.ro