CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Cuperoza corespunde dilatării micilor vase de sânge superficiale ale pielii situate în dermul superficial. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT ANTICUPEROZIC

Termenul medical folosit pentru aceste dilatații vasculare este de telangiectazii. Localizarea este relativ simetrică, nasul este afectat, pomeții reprezintă o zonă predilectă si obrajii. Cuperoza este o particularitate reacțională a pielii feței, caracterizată printr-un aspect roșiatic, generat de dilatația unor vase mici (capilare).

Cuperoza se datoreaza hiper-reactivitatii a vaselor mici( ce constituie reteaua extrem de bogata din pielea fetei), acestea se dilata la stimuli, cand este supusa unei temperaturi extreme sau in urma unor emotii puternice. Cu timpul musculatura acestor vase oboseste si raman in permanenta largite, dand aspectul rozaceu, cu traiectul capilarelor din ce in ce mai vizibil la suprafata.

Pielea sensibilă și reactivă poate prezenta uneori roșeață și mici vase de sânge (capilare) vizibile la nivelul feței, de multe ori fiind un fenomen tranzitoriu, dar se poate agrava treptat și manifestările pielii pot deveni permanente.

Roșeață sau mici vase de sânge (capilare) vizibile, toate aceste manifestări cutanate sunt cauzate de o anomalie a sistemului vascular al feței care nu funcționează în mod normal. Roșeața, cu sau fără senzație de supraîncâlzire, poate fi temporară sau persistentă

Din păcate, cuperoza este o afecțiune dermatologică care nu poate fi înlăturată pe deplin. Totuși există tratamente care se pot dovedi eficiente în diminuarea aspectului de roșeață sau în stoparea evoluției cuperozei.

Criogenarea faciala (iontoforeză - curent pulsat) o inovatie in domeniul estetico-medical este alternativa non-invaziva si sigura, pe baza de curenti pulsatorii,de inghetare si stimularea formarii de elastina si colagen. Procedeul combina cryoforeza cu cryotermia.Transferul activ de nutrienti este cu 300% mai puternic decat in cazul traditionalului curent de ionoforeza.

Principiul tratamentului este bazat curentii pulsatorii oscilanti si cryoterapie la temperaturi de la 0 la -10 grade patrunzand adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale. Este un tratament ideal pentru imbunatatirea imediata a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara avand ca rezultat atenuarea evidenta a zonelor cuperozice.

Cauzele cuperozei pot fi: dilatarea vaselor de sange din piele, tulburarile endocrine aparute odata cu menopauza, afectiunile gastrointestinale (gastrita, colon iritabil, tulburari de tranzit, avitaminoze, infectii), alimentatia nesanatoasa, consumul frecvent de bauturi si alimente fierbinti, produse foarte condimentate, consumul indelungat de tutun si alcool, anumite medicamente si cauzele externe: poluarea, abuzul de soare, conditiile climatice din timpul sezonului rece, produsele cosmetice cu ingrediente chimice agresive, stresul, spaimele si insomniile, pot afecta nivelul epidermei.Soarele este unul din factorii care agravează cuperoza, de aceea tenul trebuie protejat permanent împotriva razelor UV, chiar și iarna.

BENEFICII

Atenueaza si diminueaza zonelor rozacee.
Efect de netezire imediata a pielii.
Efect de uniformizare si matifierea tenului.
Reda luminozitatea si fermitatea pielii.
Hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime.
Diminueaza cuperoza/rozaceea.
Recontureaza ovalul facial.
Uniformizeaza tenul.

TARIFE 

O sedinta de Tratament Anticuperozic este de 250 ron/(60 minute).

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
TRATAMENT LUMINARE SI REGENERARE CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
OFERTA FACIALA TRATAMENT ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro