CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul Anticearcan utilizează dubla tehnologie Radiofrecventa Monopolara Tecar si Crioterapia faciala CrioPuls. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT INTENSIV ANTICEARCANE

Cearcănele și pungile de sub ochi pot avea cauze diferite precum alergiile, sensibilitățile alimentare, lipsa somnului, dieta săracă în vitamine și de cele mai multe ori, moștenirea genetică.

Cearcănele sunt, de obicei, atribuite unui pat vascular de sub piele, ceea ce face ca zona să pară mai întunecată decât restul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, cearcănele se adâncesc, ceea ce duce la un aspect de oboseală cronică, indiferent de stilul nostru de viață. Cearcănele încep să apară după vârsta de 30 de ani, ca rezultat al subțierii pielii, pierderii de țesut gras de dedesubt și in timp datorită procesului de pierdere a masei osoase.

Culoarea închisă a regiunii este dată de prezența vaselor fine de culoare roșie sau albastră, vizibile prin pielea transparentă, uneori însă poate fi moștenită genetic o piele mai intens colorată (hiperpigmentarea constituțională). Dacă nuanța pielii tale este mai închisă, ești mai predispus la cearcăne, deoarece tenul măsliniu poate să confere o nuanță galbenă sau maronie zonei din jurul ochilor, care se agravează odată cu expunerea la soare.

Tratament intensiv anticearcan

Tratamentul Anticearcan a zonei ochilor utilizează dubla tehnologie Radiofrecventa Monopolara Tecar si Crioterapia faciala CrioPuls.Este singura tehnologie de estetică medicală ce combină radiofrecvența monopolară cu ultrasunetele pentru refacerea structurii fibrelor de colagen proprii pielii. Aplicatorul special pentru zona periorbitală emite o radiofrecvență ce încălzește țesutul în profunzime, stimulând producția de colagen și redând fermitate pielii.

Echipamentul de radifrecventa Monopolara Tecar rejuvenează atât aspectul zonei tratate prin uniformizarea culorii, cât și al întregii fețe prin reducerea ridurilor de tip ”labă de gâscă”, pungilor de sub ochi și prin redarea fermității pielii cu aspect lăsat.

CrioPuls este o inovatie in domeniul estetico-medical si alternativa non-invaziva si sigura, pe baza de curenti pulsatorii,de inghetare si stimularea formarii de elastina si colagen. Procedeul combina Cryoelectroforeza cu Cryotermia si imbunatatestesi intinereste semnificativ aspectul zonei periorbitale.

Tratamentul Anticearcan reface elasticitatea,culoarea și fermitatea pielii din jurul ochilor, estompează ridurile și elimină cearcănele. Acest rezultat remarcabil este vizibil de la prima ședință și se datorează tehnologiei de ultimă generație, substantelor folosite și implicării atente a personalului nostru.

Tratamentul Anticearcăn ce combina Radiofrecventa Monopolara, Cryoelectroforeza si Cryotermia,este o metodă non-invaziva eficientă de uniformizare a ariilor de sub ochi, din zonele laterale și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor.

Acest tratament reface volumul pierdut din zona cercurilor oculare, uniformizeaza culoarea, umple liniile fine și reduce substanțial cearcănele sau pungile de sub ochi.

Recomandate 5-6 sedinte in functie de raspunsul organismului si marimea cearcanelor.

TARIFE 

OFERTA

Tratamentul complex Anticearcan este redus de la 540lei la 190lei

Pentru cearcane in stadii avansate, pachetul de 4 sedinte Tratament Anticearcan este redus de la 2160lei la 690lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE
RADIOFRECVENTA FACIALA MULTIPOLARA VINUSHAPE
TRATAMENT LUMINARE SI REGENERARE CRYOPULS
LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL HIFU CELLTHION
OFERTA FACIALA TRATAMENT ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro