CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT PRESOTERAPIE, DRENAJ LIMFATIC SI ELECTROSTIMULARE

Sistemul limfatic este considerat un gardian al sănătății corpului. Limfa acționează ca un filtru al țesuturilor; distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator al corpului uman și este vital pentru sistemul imunitar. Sistemul limfatic constă dintr-o rețea extinsă de vase limfatice, foarte asemănătoare cu vasele de sânge și transportă un fluid numit limfă. Limfa este compusă din celule albe din sânge (esențiale pentru sistemul imunitar), cantități mari de grăsimi și resturi de bacterii și celule. Sistemul limfatic colectează lichidul și resturile care se acumulează între celule și țesuturi. De asemenea, colectează multe lipide generate de digestie. Spre deosebire de sânge, sistemul limfatic nu are un organ care pompează limfa, ci depinde de mușchii și oasele care se mișcă în apropiere. Când sistemul limfatic este afectat, organismul nu este capabil să dreneze acest lichid si Tratamentul de Drenaj limfatic prin presoterapie pune în aplicare această funcție esențială a corpului.

Aparatul de presodrenaj este un costum special care înconjoară abdomenul, picioarele, talpile si bratele, dotat cu spații pneumatice în care pătrunde aer cu presiuni și etape diferite. Prin alternarea presiunilor și etapelor într-o mișcare ritmică se presează pe lanțul ganglionar, într-o manieră comodă și extrem de placută.Când funcționează optim, sistemul limfatic transportă sursa limfatică (un lichid care conține celule albe din sânge pentru a ajuta la combaterea infecțiilor), acționând asupra vaselor și ganglionilor limfatici. Stimulează reabsorbția fluidelor interstițiale (care se acumulează între țesuturi și celule).

Tratamentul de Presoterapie, Drenaj limfatic si electrostimulare

Imbunatateste viteza prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.

Elimina toxinele si a retentia de apa. Trateaza celulita și elimina “coaja de portocala”,ajuta circulație slabă si previne varicele.

Detoxifica organismul si reducerea senzatia de picioare grele, umflate.

Favorizeaza recuperarea elasticitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.

Trateaza problemele musculare și articulare, constipația, vergeturile si retenția de lichide. Trateaza creșterea în greutate, oboseală generală, relaxeaza mușchii, reduce celulita, elimina toxinele.

Ajuta la crearea unui sistem imunitar mai puternic datorită sistemului limfatic care se mișcă corect. Are efect analgezic și relaxant si da o stare de bunăstare generală.

TARIFE 

Pretul Tratamentului de Presoterapie cu Drenaj limfatic este de 190lei

Pretul unui pachet de 8 sedinte de Tratament de Presoterapie cu Drenaj limfatic cu 2sed/sapt. este redus de la 1520lei la 990lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro