CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul CrioPuls ofera rezultate rapide combinand crioterapia, radiofrecventa bipolara la temperaturi foarte scazute. Este un tratament progresiv. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL

Tratamentul Crio-Puls combina efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolara. Astfel, se stimuleaza formarea de noi fibre de colagen prin caldura puternica produsa de radiofrecventa, mentinand suprafata pielii la temperaturi scazute, prin criogenie. Se poate lucra astfel radiofrecventa cu intensitati mult mai mari, fara a exista riscul supraincalzirii pielii

.

Crio-Puls este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vaselor sangvine, prin vasoconstrictia produsa de crioterapie, si vasodilatatie, produsa de radiofrecventa. Se produce, astfel, oxigenarea intensa a tesutului. Rezultatele vizibile imediat sunt de liftare a tegumentului.

.

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Efectul de "curatare" a grasimilor si de incalzire se obtine prin undele ultrasonice vibratoare (viteza undelor fiind de un milion pe secunda).

.

Numarul si productivitatea celulelor de colagen se diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea densitatii matricei de sustinere a dermului si la deformarea lui. Socul termic resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la rece produce o reactie profunda si instantanee de crestere activitatii celulare de la nivelul dermului

.

Tratamentul Criopuls ofera rezultate rapide combinand crioterapia cu radiofrecventa multipolara la temperaturi foarte scazute. Este un tratament progresiv, in plus, amelioreaza vergeturile, scade in centrimetrii si elibereaza toxinele din celule si le transfera, apoi, in sistemul limfatic.

.

Este recomandat sa se faca impreuna cu tratamentut CrioStim si CrioLipo rezultatele fiind extraordinare de subtiere si tonifiere

.

TARIFE 

Tratament - 270 lei/sedinta (25 minute).

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
OFERTA PACHET CORPORAL SLABIRE INTENSIVA
TONIFIERE SI ELIMINARE STRAT ADIPOS PRIN TERAPIA TECAR
ULTRASUNETE SI CAVITATIE
RADIOFRECVENTA SI VACUUM
LIPOLIZA LASER
REJUVENARE MAINI
PACHET TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2021 vskin.ro