CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Va oferim o varietate de servicii terapeutice, de infrumusetare si de intinerire. Serviciile noastre promit calea catre o silueta frumoasa si un tonus exceptional.

V-SKIN Medical Beauty Center

Intr-o vila eleganta, V-SKIN Medical Beauty Center va primeste intr-o atmosfera calda, discreta, naturala si rafinata. Echipa noastra medicala, cu experienta si dedicatie este sustinuta de aparate de cea mai buna calitate.

Asiguram un standard ridicat in lumea esteticii corporale si faciale. Lasa-te pe mana specialistilor si bucura-te de tot ceea ce inseamna infrumusetare si remodelare, tratamente de slabire si de intinerire.

DOTARILE CLINICII

Aparatele din dotarea clinicii noastre de remodelare corporala si tratamente faciale au autorizatie FDA de tehnologie medicala.

HIFU CELLTHION este o tehnologie non-invaziva si sigura pe baza de ultrasunete, prin care se obtine efectul de lifting al zonelor tratate. HIFU CELLTHION este alternativa non-invaziva si nedureroasa a liftingului chirurgical.

VINUSHAPE este un aparat ultraperformant atestat de FDA. Un tratament revolutionar pentru celulita, care are RadioFrecventa multipolara, puls Super Dynamic, presiune negativa, LED si cavitatie.

LUMISLIM Lipolaser - Tratament inovator pentru reducerea grasimii si remodelarea corpului. LumiSlim va ofera o cale de a reusi sa pierdeti in greutate si a reface conturul corpului fara durere, ace si timp pierdut.

AQUATOUCH utilizeaza un sistem de vid cu bucla inchisa pentru a exfolia si a aplica materiale topice. Acest lucru permite efectuarea mezoterapiei fara ace, permitand realizarea mai multor tratamente.

APARATUL DE EPILARE DIODA LASERUL 808 "Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation" echipament de ultima generatie de lasere diode. Este un dispozitiv echipat cu un mod de cumulare a fluentei, care are avantajul de a fi nedureros, reducand in acelasi timp riscurile asociate cu tulburarile pigmentare. Este cuplat cu un sistem de racire care permite o indepartare a parului cu laser foarte confortabil pe toate zonele. Cand laserul este directionat spre piele, trece de aceasta si este absorbit de catre melanina din foliculul parului, astfel nu doar firul este distrus, ci si radacina. Laserul cu dioda este ideal deoarece permite o calitate foarte buna a indepartarii prin eliminarea celui mai mare numar de fire de par.

TUNELUL CU INFRAROSU: este analgezic, ajuta la pierderea in greutate, combate stresul si oboseala, ajuta la cresterea digestiei si detoxifierii, normalizeaza tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar si cardiovascular.

Dintre dotarile noastre mai fac parte: Aparat profesional de Electrostimulare si Presoterapie, Shockwave, Aparat de Drenaj limfatic Power Q1000 Premium.

GALERIE
Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro