CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Lifting Facial HIFU CELLTHION este singurul tratament de Lifting Facial Non-Chirurgical aprobat de FDA care ridica muschii fetei si intinereste tenul. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION

HIFU Cellthion( High Intensity Focused Ultrasound) este cea mai puternica tehnica de lifting noninvaziva. Utilizeaza undele ultrasonice neionizante, lentilele acustice sunt utilizate pentru a atinge intensitatea necesara tesutului tinta, focalizat, fara a leza epidermul. Reantinerirea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. HIFU CELLTHION stimuleaza prin ultrasunete productia de colagen in adancime.

Sistemul de lifting facial HIFU CELLTHION, cu ultrasunete de mare intensitate focusate este un sistem unic de tehnologie avansata pentru tratamentele de lifting facial. Este generată o temperatură locală de 65⁰C, la nivelul căreia colagenul începe să se contracte. Aplicarea ultrasunetelor focalizate de intensitate înaltă la nivelul țesutului dermic și subdermic crează puncte de coagulare termică, neafectând țesuturile adiacente. Contracția fibrelor de colagen are loc prin ruptura legăturilor intramoleculare de hidrogen, fenomen care rezultă în apariția unor configurații stabile ale acestora. Rezultatul final este transformarea fibrelor de colagen denaturate în fibre mai scurte și mai groase

Principiul tratamentului HIFU CELLTHION este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale. In aceste puncte, fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Refacand arhitectura conturului facial,trasaturile fetei, linia pometilor si a barbiei.

Utilizarea echipamentului Hifu CELLTHION se face în scopul creșterii fermității pielii și se bazează pe capacitatea de a declanșa cascada de vindecare a tegumentului si de a stimula regenerarea celulara, ceea ce in final va duce la o crestere a sintezei de colagen. Aceste efecte au loc fara a fi afectate straturile superficiale ale pielii, razele strabat, fara a leza, epidermul si dermul pentru a se localiza in dermul profund. Se induce local un procedeu de termocoagulare care va fragmenta in bucati mici colagenul, acest lucru ducand la un lifting instant.

Echipamentul estetico-medical HIFU CELLTHION contine tehnologie de inalta precizie, o inovatie in domeniul estetic, cu rezultate remarcabile neegalat pana in prezent. Are implementat un sistem unic ce vă asigură tratamentulde intinerire a celulelor la trei adâncimi diferite, ideal pentru eliminarea ridurilor, tratarea si refacerea pielii obosite,redefinirea conturului facial. Ofera efectul de lifting instant fara taieturi sai injectari.

1.5mm /Echipamentul HIFU CELLTHION – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP(Thermal Coagulation Points)în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / Echipamentul HIFU CELLTHION – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).

4.5mm / Echipamentul HIFU CELLTHION – lifting facial non-invaziv prin producere TCP(Thermal Coagulation Points) în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutanat. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

Echipamentul HIFU CELLTHION utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime,este neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HIFU CELLTHION stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii la o temperatură optimă.

Echipamentul HIFU CELLTHION depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului.

Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă.

Echipamentul HIFU CELLTHION nu implică creme sau umpluturi absorbabile in timp; tratamentul se bazează pe procesul de reconstruire a colagenului propriu al corpului avand rezultate de intinerire naturala vizibila.Tehnologie de inalta acuratete si control in timpul tratamentului datorita scanarii ce permite plasarea fasciculului focalizat pe zona de tratat si posibilitatea ajustarii parametrilor de lucru, pentru tratament individualizat.

Indicat pentru toate tipurile de piele. Din punct de vedere anatomic, cea mai semnificativă caracteristică a regiuni centrale a fetei, din marginea infra-orbitală (în jurul ochiului) până la buza superioară, este schela arcului zigomatic, a maxilarului și a tampoanelor de grăsime infraorbitale. O scădere a acestui suport grasos și coborâre a tampoanelor de grăsime, poate crea cădere a feței și poate produce, riduri, cutele nazolabiale proeminente, falci cazute si gusa, dand un aspect obosit și batranicios. Pierderea volumului în această regiune este un semn distinctiv semnificativ al feței îmbătrânite, prin urmare refacerea volumului prin tratamentul HIFU Cellthion ajuta la îmbunătățirea si intinerirea evidenta a zonelor faciale afectate. Schimbare texturii fetei este vizibila din prima zi, dar modificarile majore ale arhitecturii faciale se vad pe parcursul a 2-3 luni, perioada necesara colagenului obosit sa fie înlocuit unul nou. Efectul este de intinerire, tonifiere si fermitate,stergerea si imbunatatirea ridurilor periorbitale, diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza, acneea, reface conturul facial, linia pometilor si a barbiei, atenueaza cearcanele, reantinereste chipul in profunzime. Cele mai multe paciente se bucura de colagen proaspăt, refacut, timp de cel puțin un an după procedura. Tratamentul HIFU Cellthion ajuta la stoparea procesului natural de imbatranire a pielii si trasaturilor si accelereaza refecerea naturala a celulelor. Sedinta tratamentului de HIFU CELLTHION nu poate fi repetata decat dupa 4-6 luni, in functie de varsta si gradul de afectare a structurii fetei.

Tratamentul HIFU Cellthion reuseste cea mai mare performanta in estetica faciala NON-chirurgicala, INTINERIREA DE PANA LA 10ani!

TARIFE 

Tarife lifting facial pentru 1 zona:
- submental,submental lateral,mandibula 500 lei
- forehead,lateral forehead 500 lei
- lateral brow, lateral orbit 500 lei
- zona nasolabiala 500 lei
- zona perioculara 500 lei
- zona gatului 700 lei
- zona decolteului 1000 lei

OFERTA

Tratament Lifting facial HIFU CELLTHION pentru toata fata este redus de la 2500 lei la 1500 lei.

Tratament Lifting facial HIFU CELLTHION pentru toata fata si gat este redus de la 3200 lei la 1800 lei.

Tratament Lifting facial HIFU CELLTHION pentru toata fata, gat si decolteu este redus de la 4200 lei la 2300 lei.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK
TRATAMENT ANTIRID CRYOPULS
LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION
PACHET COMPLEX ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro