CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul Laser Lumislim WINBACK ajuta atat la pierderea in greutate cat si la reducerea dimensiunilor in centimetri. Echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

LIPOLIZA LASER LUMISLIM

Lumislim WINBACK reprezinta un tratament inovator de Tehnologie Laser pentru reducerea grasimii, remodelarea corpului si pierderea in greutate.

Ești nemultumita si stresata de grăsime nedorită pe corpul tău? Dacă da, Lipoliza cu Laser Lumislim WINBACK este raspunsul. Este o procedură ce reduce depunerile de grăsime localizate cu ajutorul Tehnologiei Laser. Rezultatele tratamentului de Lipoliza Laser Lumislim WINBACK utilizeaza căldura din energia luminii laserului pentru a încălzi și lichefia celulele adipoase în exces. Celulele adipoase supuse tratamentului se încălzesc si mor. După ce mor, continuă să fie încălziți până când țesutul care ține celulele adipoase împreună se rupe și se lichefiază. Odată lichefiate, celulele adipoase își croiesc drum prin sistemul limfatic si ajung să fie procesate de acidul deoxicolic din intestin, in cele din urmă sunt transportate în afara corpului ca deșeuri cu ajutorul echipamentului de Presodrenaj si Dranaj limfatic.

Lipoliza Laser LumiSlim WINBACK asigura distrugerea instantanee a celulelor grase, nu doar de lichefierea grasimilor (lipoliza).Odata distruse, celulele adipoase nu se vor mai reface. Durata tratamentului depinde în mare măsură de dimensiunea zonelor tratate, de numărul zonelor tratate, de cantitatea de grăsime din zona de tratament și de cantitatea de grăsime pe care doriți să o eliminați. Numărul de sesiuni de tratament de care veți avea nevoie depinde de mai mulți factori, inclusiv distribuția grăsimii corporale și estetica dorită. În medie, fiecare sesiune de tratament elimină între 20% și 26% din celulele adipoase localizate atunci când se tratează suprafețe mari. Când se tratează suprafețe mici, până la 80% din celulele adipoase localizate pot fi îndepărtate, în funcție de distribuția actuală a grăsimii corporale și de obiectivele estetice, este posibil să aveți nevoie de mai multe sesiuni pentru a trata pe deplin o zonă mai mare (cum ar fi abdomenul).

Nivelurile scazute ale energiei laser emise de LumiSlim WINBACK stimuleaza membranele celulei adipoase, schimbandu-le permeabilitatea. Celulele isi pierd forma lor rotunda, iar grasimea intracelulara este eliberata.

Lungimea lunga de unda a laserului ajunge in straturile adipoase din profunzime si le descompune, in timp ce lungimea scurta de unda ajuta la arderea grasimilor si detoxifierea sistemului limfatic, stimuland circulatia si metabolismul celular.Când energia din lumina laserului încălzește zona de tratament, pielea este încurajată să producă colagen. Colagenul este proteina responsabilă pentru menținerea pielii strânse chiar și atunci când a avut loc o pierdere de volum localizată.

Grasimile trec treptat prin functiile metabolice naturale ale organismului, fara efecte fiziologice daunatoare devenind o sursa de energie pentru organism.

Rezultate : retractia pielii si corectia de contur au fost observate incepand cu primul tratament la aproape toti pacientii; procesul continua si se accentueaza timp de mai multe luni postinterventie.Rezultatele tratamentului durează o viață. Odată îndepărtate, celulele adipoase nu pot fi recoltate. Prin urmare, zona tratată va avea permanent mai puține celule adipoase.

AVANTAJE LUMISLIM WINBACK

Reduce grasimea localizata, reface conturul corporal, tonifiaza, schimba aspectul pielii si provoaca scaderea a 2-4 cm per sedinta.

Tratarea eficienta a zonelor cu grasime persistenta care nu raspunde la dieta si exercitii fizice.

Stimuleaza regenerarea colagenului pielii, cresterea tonusului si o textura mai neteda a pielii.

Favorizeaza circulatia limfatica, eliminand celulita si reducand fibroza. Creste fermitatea pielii prin formarea de colagen nou.

Tratament fara durere cu rezultate imediate, naturale si de durata.

TARIFE 

OFERTA

Tratament Lipoliza Laser Lumislim WINBACK cu Tratament Drenaj Limfatic este redus de la 790lei/sed. la 390 lei/sed.

Pachet 4 sedinte de TratamentLipoliza Laser Lumislim WINBACK cu Tratament de Drenaj Limfatic redus de la 3160lei/4sed. la 790 lei/4sed.

Pachet 6 sedinte de TratamentLipoliza Laser Lumislim WINBACK cu Tratament de Drenaj Limfatic redus de la 3840lei/4sed. la 990 lei/6sed.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro