CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul utilizeza tehnologie de ultima generatie permite livrarea energiei termice si a undelor electromagnetice adanc in straturile dermale, imbunatatind metabolismul straturilor adipoase, ajutand la slabirea localizata.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET INTENSIV DE SLABIRE LOCALIZATA

Tratamentul de Slabire Localizata contine Cavitatie, Radiofrecventa, Ultrasunete, Vacuum, Radifrecventa Multipolara,Lumina biopolarizanta, Lipoliza Laser si Drenaj Limfatic. Tratamentul Endermologic Vinushape reprezinta o tehnologie unica, neinvaziva, de remodelare corporala, stimuleaza la nivel celular fibroblastul (celula tanara), astfel incat aceasta, marind productia deja existenta de colagen si elastina obtine scaderea vizibila in centimetri, resculptarea zonelor cu probleme si reintinerirea zonei natural.Exista zone pe care un regim alimentar nu le poate modifica.

Desi rivalizeaza cu chirurgia estetica in rezultate Tratamentul Endermologic Vinushape elimina toate riscurile pe care le implica o astfel de operatie pentru organism. Este o solutie recomandata pentru toate zonele de depuneri adipoase, chiar si in cazul adipozitatilor “incapatanate” care refuza sa fie eliminate prin alte metode. Remodeleaza corpul si reduce volumul, mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor.

Tratamentul Endermologic Vinushape creşte viteza de metabolizare a grăsimilor, astfel încât ele trec prin toate fazele de existenţă mai repede si forteaza organismul să elimine grăsimile mai repede decât se pot reproduce, avand loc o reducere semnificativa în centimetri. Tratamentul Endermologic Vinushape este dedicat grăsimii localizate.

Energia ultrasunetelor de mare intensitate este livrată cu precizie în stratul adipos subcutanat la adâncimi controlate, inducând distrugerea permanentă a țesutului adipos. Procesul natural de metabolizare al organismului este apoi capabil să consume și să proceseze resturile de celule adipoase și să le elimine în siguranță și în mod natural din organism.

Prin Tratamentul de Slabire Localizata se realizeaza spargerea *cimentului*, desprinderea "cocoloaselor" formate in tesutul adipos, activarea circulatiei fluidelor organismului, sange si limfa, benefic pentru acumularile adipoase, ameliorarea aspectului de "coaja de portocala" si reducerea dimensiunilor conturului zonal.

Tratamentul Endermologic Vinushape odata cu reducerea dimensiunilor circumferintei, imbunatateste semnificativ aspectul pielii, stimuleaza refacerea fibrelor de colagen si elastina, pielea devenind mai neteda si mai intinsa.Radiofrecventa produce un efect termic in interiorul dermului si determina contractarea fibrelor de colagen si formarea altora noi, ceea ce va imbunatatii aspectul pielii, va reduce depresiunile si va tonifia intens. Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric si stimuleaza organismul sa resoarba edemele, imbunatatind activitatea celulara. Vacuumul activeaza circulația, expandă și îngustează vasele de sânge și cele limfatice, reactivând vasele inactive și capilarele nefuncționale, pe baza principiului producerii unei presiuni negative în interiorul unei cupe aplicate pe piele.

Lipoliza Laser Lumislim este un tratament care are rol de dizolvare a stratului adipos de dimensiuni mici sau medii care se gaseste la nivel subdermal, strat care nu poate sa fie eliminat prin exercitii fizice sau diete. Prin Tratamentul de Lipoliza Laser Lumislim , energia laser este transmisa in tesutul vizat si convertita in caldura, cu rol in topirea adipocitelor, stimularea sintezei de colagen nou si efect de intindere a pielii.

Tratamentul de Lipoliza Laser Lumislim, este o terapie subdermica ce actioneaza asupra tesuturilor conjunctive stimuland vascularizarea si eliminarea toxinelor, se emit nivele scazute de laser, ce actioneaza prin reducerea volumului adipocitelor si eliminarea continutului acestora. Tratamentul de Lipoliza Laser Lumislim activeaza metabolismul adipocitei modificand astfel comportamentul acesteia si avand drept raspuns modificarea membranei celulare, deschiderea porilor, descompunerea continutului si eliminarea acestuia prin pori,un avantaj notabil este efectul de ‘skin tightening’ care constă în întinderea (mularea) pielii pe noua formă obţinută prin topirea excesului de ţesut adipos nedorit,astfel încât dispare aspectul neplăcut dat de efectul de laxitate a pielii din zonele tratate.

Prin ultrasunete sunt transmise in nivelul subdermal valuri de frecvente multiple de catre un soft care descompune blocurile de celule adipoase, fara a afecta alte parti celulare ale corpului. Odata descompuse blocurile de grasime in celule de grasime acestea sunt dizolvate, iar trigliceridele si resturile celulare ramase sunt prelucrate si reintegrate de catre organism in mod natural.

Tratamentul de Presodrenaj si Drenaj Limfatic deblocheaza organismul si il detoxifica. Procedura consta in imbracarea pacientului intr-un costum special care va acoperi picioarele, talpile,mainile si zona abdomenului. Prin umflarea cu aer, costumul va pune o presiune in mai multe etape, pe punctele de drenaj ale corpului, stimuland sistemul circulator si drenajul limfatic. Astfel, se declanseaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor, principalii factori care conduc la aparitia celulitei, edemelor si problemelor de la nivelul sistemului circulator, precum

TARIFE 

O sedinta completa de Tratament de Slabire Localizata abdomen/spate/brate redusa de la 1570 lei la 590 lei.

O sedinta completa de Tratament de Slabire Localizata picioare redusa de la 1770 lei la 790 lei.

Un pachet de 4 sedinte de Tratament de Slabire Localizata abdomen/spate/brate, 2 sed/sapt redus de la 6280 lei la 1500 lei.

Un pachet de 4 sedinte de Tratament de Slabire Localizata picioare, 2 sed/sapt redus de la 7080 lei la 1800 lei.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro