CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Pachet Remodelare Brate ofera rezultate vizibile si rapide, combinand Cavitatia cu Ultrasunetele si Lipoliza Laser. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET REMODELARE BRATE

Tratament Intensiv de Reducere a grasimii bratelor si refacere a tonicitatii pielii

Contur deformat al brațelor este un fenomen obișnuit ca urmare a fluctuațiile bruște de greutate sau înaintarea în vărstă. Aspectul inestetic al pielii lăsate sau excesul de grăsime din zona brațelor ne poate afecta considerabil. Grăsimea de pe brațe dă multe bătăi de cap femeilor, fiind destul de dificil de eliminat. Acumularea depozitelor de grăsime la nivelul brațelor poate avea cause diferite: stilul de viață sedentar, supraponderalitatea, metabolismul lent și esential moștenirea genetică. Factori precum procesul de imbatranire, fluctuatii ale greutatii, expunerea prelungita la soare, pot conduce la modificari semnificative ale aspectului bratelor . Pe masura ce pielea isi pierde din fermitate si incepe sa atarne, se creeaza asa numitele “aripi de vultur” .

Exercitiile fizice pot imbunatati tonusul muscular al partii superioare a bratelor, dar nu rezolva problema excesului de piele, a pierderii elasticitatii saua depozitelor de grasime. Remodelarea bratelor este solutia in cazul in care partea interna a bratelor este flasca (atarna) sau pare prea plina din cauza excesului de piele sau grasime.

Remodelarea bratelor, reduce grasimea in exces localizata intre axila si cot si tonifica pielea laxa acumulata. Prin aceast procedeu se remodeleaza conturul bratelor, determinand un aspect mai tonifiat si mai proportionat. Tesutul gras este supus unui tratament triplu cu calcularea parametrilor de temperatura si energie cu scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Celulele grase (adipocitele) din tesutul subcutanat sunt bogate în acizi grasi saturati si sunt în special vulnerabile la frig si caldura. Aceasta caracteristica permite îndepartarea celulelor grase in mod selectiv, fara afectarea tesuturilor adiacente.

Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. Atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. Ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice, avand loc o remodelarea eficienta a bratelor. Sub efectul socului termic si cristalizarii grasimii, o parte din adipocite este afectata direct în timpul tratamentului. O alta parte intra într-o faza de apoptoza severa (auto-distrugere programata) si va fi eliminata treptat în cateva saptamani. Dupa o singura sesiune, tesutul adipos al bratelor poate elimina mai mult de o treime din grosimea sa, ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45%.

Numarul si productivitatea celulelor de colagen se diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea densitatii matricei de sustinere a dermului si la deformarea lui. Socul termic resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la rece produce o reactie profunda si instantanee de crestere activitatii celulare de la nivelul dermului.

Tratamentul Vinshape US, cavitatie si lumina biostimulatoare este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Efectul de "curatare" a grasimilor si de incalzire se obtine prin undele ultrasonice vibratoare (viteza undelor fiind de un milion pe secunda). Terapia de Cavitație cu Ultrasunete a grăsimilor folosește unde ultrasonice de nivel scăzut pentru a descompune celulele adipoase în lichid, lăsând intacte țesuturile din jur. În timpul și după procedură, nu ar trebui să experimentați niciun disconfort. Cel mult, este posibil să simțiți o senzație ușoară de încălzire, pe măsură ce bagheta cu ultrasunete își croiește drumul pe piele

Tratamentul de Lipoliza Laser Lumislim utilizeaza căldura din energia luminii laserului pentru a încălzi și lichefia celulele adipoase aflate în exces in zona bratelor. Celulele adipoase aflate in partea superioara a bratelor se încălzesc si mor. După ce mor, continuă să fie încălziți până când țesutul care ține celulele adipoase împreună se rupe și se lichefiază.

Reduce excesul de piele sau de grasime localizata in zona bratului (intre axila si cot) remodeleaza bratele, dandu-le un contur mai bine definit si un tonus mai ferm al pielii.Determina un aspect mai tonifiat si mai proportionat al bratelor.

TARIFE 

Pachetul complet de Remodelare Brate - Redus de la 890lei la 490 lei/sed.

Pachetul 4 sedinte de Remodelare Brate 2 sed./sapt- Redus de la 3560lei 990 lei/sed.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro