CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tehnologia CryoBack 3 prin intermediul celor trei functii CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ingheata , distruge si elimina celulele grase aflate in exces. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

Personalul VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3

Tratamentul de Criolipoliza efectuat cu echipamentul CryoBack3 WINBACK este o procedura medicala de ultima generatie prin care stratul de grasime inestetic, celulele grase, sunt inghetate,topite si eliminate. Tratamentul este efectuat cu patru(4)padele de refrigerare si opt(8) electrozi. Criolipoliza CryoBack3 WINBACK este o tehnologie noninvazivă care folosește electrostimularea de adancime si frigul extrem pentru a demonta celulele adipoase și a ajuta la reducerea unui stratului de grăsime. Un dispozitiv cu panouri fiecare cu doi electrozi este plasat deasupra pielii în zona de tratament, transmitand temperaturi care sunt suficient de scăzute pentru a îngheța si distruge celulele adipoase.

Criolipoliza descompune grasimea folosind placi refrigerante pentru zonele afectate. CryoBack3 WINBACK utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi, celulele grase sunt sensibile la frig și mor rapid. Expunerea computerizata la frig provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase din zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin rupere eliberând astfel conținutul(produsele secundare grase). CryoBack3 WINBACKse adreseaza oricarei zone acoperita de tesut gras: gusa, zona subtoracala, abdomen superior/ inferior, flancuri(solduri), coapse intern / extern, zona subfesiera, genunchi sau gambe.

Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack3 WINBACKcelulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele trei functii ale aparatului, CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere a celulelor grase si eliminare lor rapida.

Functia CRIO*PULS combina efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolara. Datorită frigului intens (până la -4 grade C), pielea devine mai permeabilă.Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Țesuturile conjunctive sunt activate și astfel îmbunătățește efectul Detox.

Functia CRIO*STIM ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de eliminare a celulelor grase, corpul tau sa arate un contur armonios si tonifiat.Stimularea fibrelor musculare pentru tonifierea corpului pe lângă acțiunea plăcilor de crioterapie, electrozii trimit mici impulsuri electrice către zona țintă pentru a declanșa contracții musculare și a consolida țesuturile.Aceste contracții musculare sunt foarte eficiente în tonifierea corpului și provoacă pierderi de centimetri de la prima ședință.

CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din celule. Stratul gras din adâncime este remodelat și se subtiaza.Odată distrus, conținutul celulelor de grăsime este eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni. Acesta temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice deoarece activitățile metabolice și circulatorii care sunt controlate prin electrostimulare.

Primele modificări sunt detectabile în primele 24 de ore de la începerea tratamentului: apoptoza are loc imediat după aplicarea la rece (-4 ° C).

În următoarele 14 zile, celulele apoptotice suferă o fragmentare progresivă.

După 30 de zile de la prima ședință, are loc o „curățare” a fragmentelor de macrofage. Celulele grase dispar complet.

După 90 de zile, efectele sunt vizibile pe țesuturile cu un conținut scăzut de grăsimi (-4 ° C).

S-a dovedit că durata tratamentului este mai importantă decât temperatura. O temperatură sub -4 grade ar putea ataca țesuturile care nu sunt vizate.

Criolipoliza Cryoback3 ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fix în perioada maturității, celulele grase nu se vor reproduce și nu există nicio șansă să se formeze la loc. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse odată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.

BENEFICII CRYOBACK 3

Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.

Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.

Este o procedura non-invaziva, fara ace, fara incizii, fara anestezice sau durere. In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1-6 sedinte.

Recomandarea pentru un efect substantial si de lunga durata este programul Pachet Complet de 6 sedinte. Datorita complexitatii procesului de remodelare efectuat, programul Pachet Complet de 6 sedinte, alterneaza programul de Criolipoliza cu programul FatBurner. Ambele programe contin functiile CRYO*LIPO si CRYO*STIM diferite fiind intensitatile si temperaturile fiecarui program. Pacientul care efectueaza aceasta procedura de slabire nu va suferi niciun fel de durere, vanataie, traume interne sau cicatrici, nu va simti senzatia neplacuta de frig si nu va avea parte de efecte adverse sau complicatii. Se va bucura, in schimb, de frumusetea noii siluete!

Un program Pachet Complet dureaza 6 saptamani. Prima saptamana programul de Criolipoliza, a doua saptamana programul de FatBurner,a treia Criolipoliza, a patra FatBurner, a cincea Criolipoliza, a sasea FatBurner, dupa fiecare sedinta se face tratament de drenaj limfatic cu Echipamentul de Presoterapie, timp de 6 saptamani.

TARIFE 

OFERTA

O sedinta completa de CRIO*PULS, CRYO*LIPO si CRYO*STIM cu tratament de drenaj limfatic este redusa de la 1450 lei la 390 lei( 120 min./sed.).

Programul complet recomandat de Criolipoliza CrioBack3 si Drenaj Limfatic, dureaza 6 sapt. cu o sedinta/sapt. Pretul pentru Pachetul complet de 6 saptamani este redus de la 8700lei la 1700lei.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro