CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Reducere intensiva si de durata in centimetri.Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA

Pachet XXL de slabire intensiva destinat persoanelor care necesita o reducere mare in dimensiuni(cm) intr-un timp scurt -3 sed/sapt. reducerea garantata a dimensiunilor. Pachetul XXL este conceput ca un tratament de transformare totală, prin eliminarea grăsimii în exces și a celulitei, dar și prin tonifierea musculaturii, fără interventie chirurgicala. Datorită noilor tehnologii, acum este posibil să se reducă stratul de grăsime încăpățânata și să se îmbunătățească conturul corpului fără intervenții chirurgicale, cicatrici sau perioade de nefuncționare.

1-a zi- Tratamentul Tecar, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv + Costumul de Presoterapie si Drenaj limfatic

Unul dintre cele mai moderne tratamente este terapia TECAR. Dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in medicina estetica, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura.

Este mai performant tratament la ora actuala, TECAR terapia este un echipament electronic capabil sa genereze un curent sinusoidal de inalta frecventa ce va fi aplicat pe corpul pacientului prin intermediul a doi electrozi din inox, pentru transferul de energie capacitiv si rezistiv.

Principiul care se află la baza Terapiei TECAR Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv este generarea unui şoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacţie de regenerare din partea organismului. Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură (efect joule), iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară datorată mişcării de rotaţie a electroliţilor intracelulari sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă.Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel începe un proces de neocolageneză (formare de colagen tip 1) prin stimularea activităţii fibroblastelor.La finalul tratamentului se va face un Tratament de Drenaj Limfatic

a2a zi- Radiofrecventa + Vacuum + Cavitatie + Lumina led + Tratament anticelulitic + Drenaj limfatic(cu tehnologia VinuShape+ Costumul de Presoterapie si Drenaj limfatic)

Principiul care se află la baza tehnicii de radiofrecvență este generarea unui șoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacție de regenerare din partea organismului. Căldura generată la nivelul dermului superficial și profund determină denaturarea fibrelor de colagen (5-20%) și, în consecință, o contracție imediată a fibrelor. Astfel sunt stimulate fibroblatele care vor produce colagen nou.

Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care genereaza implozii succesive, rupand membranele celulelor adipoase. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal. Undele sonore patrund extrem de rapid prin tesuturi realizand un “masaj” in profunzime, la nivel celular.Undele sonore produc presiuni variate in miscarea lichidelor intracelulare, respectiv lipoliza celulara. Combinarea radiofrecventei, vacuum-ul si a cavitatiei induce un efect sinergic de reducere a celulitei si remodelare corporala. Acest tratament se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona,suplimentar, datorita efectului mecanic indus de vacuum tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism.

VinuShape este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase in contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.

Reducerea grăsimii cu ultrasunete folosește unde sonice foarte concentrate pentru a sparge pereții celulelor adipoase din zona de tratament, eliberând astfel grăsimea din interior pentru a fi metabolizată de organism și reducând dimensiunea unui depozit de grăsime. Energia ultrasunetelor se transmite prin piele, creând schimbări rapide de presiune care determină descompunerea celulelor adipoase, lăsând nevătămate țesuturile din jur.

Lumina Led fotobiostimularea stimuleaza metabolismul si creste activitatea celulara. Lumina led – Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase, actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si regenerarea celulara, cresterea celulelor. Lumina roșie îmbunătățeste vitalitatea celulelor,accelerand metabolismul celular, face ca pielea să elibereze o cantitate uriașă de colagen și țesut fibros pentru auto-umplere. Astfel aspectul pielii devine mai frumos si mai tanar, pielea devenind mai ferma, iar grasimea se diminueaza vizibil. De asemenea, radiofrecventa ajuta la redarea fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.

a3a zi – Tratamentul de Lipoliza Laser Lumislim si Drenaj limfatic(cu tehnologia Lipolaser Lumislim+ Costumul de Presoterapie si Drenaj limfatic)

Tratamentul de Lipolaserul LumiSlim este o metoda sigura, nedureroasa si neinvaziva de a elimina celulita si tesutul adipos. Reducerea grăsimii cu laser funcționează prin topirea grăsimii subcutanate folosind o căldură controlată. O lungime de undă laser specifică este transmisă prin piele, încălzind țesuturile grase până la punctul în care celulele adipoase încep să se descompună. Un mecanism de răcire constantă asigură că pielea nu este deteriorată în timpul procesului. Lipolaserul LumiSlim foloseste unde laser specific tintite asupra zonelor problematice, ajutand la reducerea in ceentimetrii a stratului adipos. Frecventa undei laser este specifica pentru a actiona asupra celulei adipoase, penetrand tesutul adipos unde incepe descompunerea acestuia in acizi grasi, apa si glicerol, astfel inducand moartea celulara. Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime. Acest proces este numit lipoliza. Excesul de grasime este eliminat in conditii de siguranta prin procesele naturale metabolice ale organismului.Este o interventie de liposculptura menita sa indeparteze depozitele de grasime localizate la nivelul bratelor, abdomenului, coapselor, pulpe sau alte zone inestetice. Tratamentul reduce efectiv zonele cu grasime avand efecte exceptionale. la finalul Programului de Lipoliza Laser se efectueaza programul de Presoterapie si Drenaj Limfatic

BENEFICII TRATAMENT

Pachetul este garantat pentru reducerea intensive a dimensiunilor corporale si tonifierea pielii si a musculaturii.

Aplicarea undelor acustice induce o permeabilitate temporară a membranelor celulare și o îmbunătățire a schimbului de substanțe între celule. Permeabilitatea membranei celulare duce la activarea lipazelor, enzimelor responsabile de scindarea grăsimilor. Ridică fesele, îmbunătățește conturul, reduce coapsele și reafirmă pielea

Tonifica pielea in profunzime prein cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor. Terapia are la baza generarea unei energii intense intr-o perioada foarte scurta de timp, astfel, unda soc strabatand cu viteza foarte mare tesuturile.

Reface conturul corpului si topeste grasimile pe zona vizata.

TARIFE 

OFERTA

Pretul intregului Pachet Abdomen/Spate 1 sptamana cu 3 sed./sapt. redus de la 2970 lei(595Euro)/sapt. la 590 lei(120Euro)/sapt.

Pretul intregului Pachet Picioare 1 saptamana 3 sed./sapt. redus de la 3790 lei(795Euro)/sapt. la 790 lei(160Euro)/sapt.

Pretul intregului Pachet Abdomen plus Picioare 1 sptamana cu 3 sed./sapt. redus de la 6760lei(1350Euro)/sapt. la 990 lei(199Euro)/sapt.

Pretul pentru Tratament Slabire Intensiva Abdomen/Spate 4 saptamani cu 3sed./sapt. total 12 sed. redus de la 11880 lei(2375Euro) la 1900 lei(380Euro)

Pretul pentru Tratament Slabire Intensiva Picioare 4 saptamani cu 3sed./sapt. total 12sed. redus de la 15880 lei(3175Euro) la 2300 lei(460Euro)

Pretul pentru Tratament Slabire Intensiva Abdomen plus Picioare 4 saptamani cu 3sed./sapt. total 12sed. redus de la 27760 lei(5550Euro) la 2990 lei(598Euro)

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro