CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

PRESOTERAPIE SI DRENAJ LIMFATIC

Sistemul limfatic este considerat un gardian al sănătății corpului. Limfa acționează ca un filtru al țesuturilor; distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici. Limfa este transparentă și are rolul de a transporta deșeurile celulare, proteinele, fluidele în exces, virușii și bacteriile. Importanta circulației limfatice este evidenta când se ajunge la diverse afecțiuni datorate acesteia: picioare umflate, față umflată, vulnerabilitatea către răceli sau gripe, denota un sistem limfatic deficitar.

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator al corpului uman și este vital pentru sistemul imunitar. Sistemul limfatic constă dintr-o rețea extinsă de vase limfatice, foarte asemănătoare cu vasele de sânge și transportă un fluid numit limfă. Limfa este compusă din celule albe din sânge (esențiale pentru sistemul imunitar), cantități mari de grăsimi și resturi de bacterii și celule. Sistemul limfatic colectează lichidul și resturile care se acumulează între celule și țesuturi. De asemenea, colectează multe lipide generate de digestie. Spre deosebire de sânge, sistemul limfatic nu are un organ care pompează limfa, ci depinde de mușchii și oasele care se mișcă în apropiere. Când sistemul limfatic este afectat, organismul nu este capabil să dreneze acest lichid si Tratamentul de Drenaj limfatic prin presoterapie pune în aplicare această funcție esențială a corpului.

Echipamentul de presoterapie foloseşte compresia progresivă și diferențiată a aerului prin umflarea și dezumflarea camerelor aflate în costumul special, adică acei „pantaloni” care au camere de compresie, creați de un bioinginer doctor în fizică pentru a crește viteza sângelui și a accelera astfel recuperearea. Camera de compresie umflă și presează zonele pe care le acoperă, de la degetele picioarelor, glezna, genunchii, coapsa, până la zona inghinală. Efectul de presare este puternic, dar poate fi reglat de terapeut. Aparatul de drenaj limfatic cu tratament complet se programează în funcţie de recomandarea doctorului specialist.

Aparatul de presodrenaj este un costum special care înconjoară abdomenul, picioarele, talpile si bratele, dotat cu spații pneumatice în care pătrunde aer cu presiuni și etape diferite. Prin alternarea presiunilor și etapelor într-o mișcare ritmică se presează pe lanțul ganglionar, într-o manieră comodă și extrem de placută.Când funcționează optim, sistemul limfatic transportă sursa limfatică (un lichid care conține celule albe din sânge pentru a ajuta la combaterea infecțiilor), acționând asupra vaselor și ganglionilor limfatici. Stimulează reabsorbția fluidelor interstițiale (care se acumulează între țesuturi și celule). Toate procedurile moderne de remodelare, au la bază principiul de a disloca celulele grase pentru a-ți oferi o siluetă mai suplă, dar și pentru a netezi aspectul de coajă de portocală(celulita), după tratament corpul este nevoit să elimine o cantitate generoasă de celule grase și alte deșeuri. Prin drenajul limfatic este marita capacitatea organismul să scape de toxine într-un timp scurt.

Tratamentul de Presoterapie, Drenaj limfatic si electrostimulare

Sistemul limfatic uman are o functie deosebit de importanta in organism, pentru ca detoxifiaza si elimina reziduurile. Atunci cand efortul fizic lipseste, circulatia limfatica este ingreunata. Astfel, organismul acumuleaza din ce în ce mai multă apa, se creeaza efectul de ”picioare grele”, pielea imbatraneste si devine flasca, dezvoltandu-se celulita. Tratamentele de drenaj limfatic deblocheaza organismul si il detoxifica. Procedura consta in imbracarea pacientului intr-un costum special care va acoperi picioarele, talpile,mainile si zona abdomenului. Prin umflarea cu aer, costumul va pune o presiune in mai multe etape, pe punctele de drenaj ale corpului, stimuland sistemul circulator si drenajul limfatic. Astfel, se declanseaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor, principalii factori care conduc la aparitia celulitei, edemelor si problemelor de la nivelul sistemului circulator, precum varicele.Imbunatateste viteza prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.

Elimina toxinele si a retentia de apa. Trateaza celulita și elimina “coaja de portocala”,ajuta circulație slabă si previne varicele.

Detoxifica organismul si reducerea senzatia de picioare grele, umflate.

Favorizeaza recuperarea elasticitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei. Contribuie la eliminarea celulitei edematoase Susține tratamentele de remodelare corporală și le potențează efectul. Ajuta la obținerea rezultatelor mai rapid în urma procedurilor de remodelare corporală.Stimulează circulația periferică.Reduce nivelul retenției de apă. Sparge depozitele de toxine și te ajută să le metabolizezi.Ajută la conturarea siluetei.Oferă un plus de vivacitate

Trateaza problemele musculare și articulare, constipația, vergeturile si retenția de lichide. Trateaza creșterea în greutate, oboseală generală, relaxeaza mușchii, reduce celulita, elimina toxinele.

Ajuta la crearea unui sistem imunitar mai puternic datorită sistemului limfatic care se mișcă corect. Are efect analgezic și relaxant si da o stare de bunăstare generală.

TARIFE 

Pretul Tratamentului de Presoterapie cu Drenaj limfatic este de 190lei

Pretul unui Pachet de 9 sedinte de Tratament de Presoterapie cu Drenaj limfatic cu 3sed/sapt. este redus de la 1710lei la 990lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro