CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratament destinat aspectului inestetic de mandibule coborate, gușă, bărbie dublă, pielea flasca si grasimii acumulate in jurul gatului .

REMODELARE GUSA

Grasimea din jurul bărbiei, grasimea submentală, poate afecta pe oricine, indiferent de sex, vârstă sau greutate. În timp ce o față tânără are de obicei un contur neted de la ureche la bărbie, una îmbătrânită se lasă adesea la baza obrajilor. Grasimile nedorite de sub barbie rezista la dieta si exercitii fizice, motiv pentru care chiar si persoanele cu forma fizica de invidiat pot avea asa numita “gusa”. Apariția ei are legatură, mai curând cu vârsta, factorii genetici și constituționali. Cu înaintarea în vârstă: pielea se lasă si este aproape imposibil să scăpăm de grăsimea acumulată în această zonă. Datorita factorului genetic, barbia dublă poate fi prezenta și la persoanele tinere și cu greutate normală.

Falcile noastre devin mai proeminente pe măsură ce îmbătrânim din cauza modificărilor naturale ale țesuturilor moi faciale, care devin laxe și dezumflate în timp. În obraji, acest țesut începe să „cadă” în jurul liniei maxilare, stimulând dezvoltarea maxilarelor. Tratamentele non-chirurgicale pentru refacerea conturului mandibulei si pentru barbie dubla submentala au inglobate mai multe proceduri complementare extreme de eficiente in refacere a conturului facial a liniei initiale prin stimularea producerii de colagen si elastina, eliminarea aspectului de gusa dubla, diminuarea ridurilor si liniior fine, redarea tonusului, elasticitatii si supletii faciale, lifting non-invaziv.

Volumetria reprezinta o noua dimensiune in rejuvenarea faciala si inseamna recapatarea volumului initial al pielii. Odata ce inaintam in varsta, gravitatia isi spune cuvantul iar pielea isi modifica aspectul: devine flasca sau lasata, pierdem din grasimea naturala si volumul se diminueaza, apar ridurile si liniile fine. Volumul poate fi restabit prin mai multe metode complementare de Lifting Noninvaziv. Radiofrecventa Multipolara cu lumina biostimulativa, Radiofrecventa Monopolara Tecar de mare adancime, Vinushape facial pentru eliminarea grasimii si intinderea/liftingul pielii pe linia structurii faciale.

Utilizarea radiofrecvenței multipolară a câmpurilor electromagnetice și un anumit tip de vacuum produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce, grăsimea scade în volum. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă imediat, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată. Sunt tratamente non-chirurgical care ajuta la ruperea celulelor de grasime din partea inferioara a mandibulei si la formarea colagenului, strangand pielea si imbunatatind tonusul. Sunt necesar in medie 4-8 sedinte de tratament in functie de gradul afectarii.

Tratamentul de radiofrecventa multipolara Vinushape facial este solutia ideala pentru redarea conturului barbiei si a fetei. Un aplicator special proiectat, permite furnizarea in zona mandibulei si a gatului a radiofrecventei de inalta eficienta, sustinuta de undele infrarosii care potenteaza rezultatele. Terapia se deruleaza in confort deplin si are ca rezultat, pe langa tonifierea localizata, si efectul de tightening a pielii, extrem de important pentru a evita aparitia laxitatii cutanate in zonele in care se slabeste.Tratamentul de radiofrecventa faciala multipolara este o tehnologie axată pe efectele benefice ale ultrasunetelor, incalzeste zona de tratament pana la temperatura optima producandu-se astfel procesul de neocolageneza stimuland productia de colagen si elastina. Aparatul foloseşte energie focusată de înaltă intensitate, pe bază de ultrasunete, ce ajunge în zona vizată, folosind căldură pentru a pătrunde adânc în derm stimulează producția de colagen. Această tehnologie, îmbină simultan energia RF cu căldura blândă a laser-ului este una dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în tratarea bărbiei duble, în eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Tehnologia regenerează atât de adânc stratul de piele, încât rezultatele continuă să se îmbunătățească chiar și după efectuarea tratamentului! Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne în acest fel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare.

Radiofrecventa Monopolara Tecar -Efectului biofizic al radiofrecvenţei monopolare se bazează pe conversia energiei electrice în căldură , iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Când se mențin legăturile încrucișate, cel puțin parțial, se realizează contracția și îngroșarea colagenului. Pe baza acestui principiu, tratamentele sunt concepute pentru a determina contracția colagenului dermic folosind căldura generată de curentul de radiofrecvență. Astfel începe un proces de neocolageneza prin stimularea activităţii fibroblastelor.Prin tratamentul Tecar facial mecanismul de actiune este prin utilizarea radiofrecventei monopolare, lucrand pe doua adancimi pentru a produce cat mai multe straturi puternice de colagen. Cu alte cuvinte formam o baza puternica de colagen ca sa avem o structura sustenabila in timp. Un al doilea pas este utilizarea ultrasunetelor nefocusate pentru a topi si distruge volumul grasimii din zona barbiei si liniei mandibulare pentru a contura eficient aceste zone.

Stimularea fibroblastelor responsabile de creare „fundatiei” dermului, oferindu-i densitate, catifelare si stralucire: colagen pentru fermitate, elastina pentru suplete si acid hialuronic pentru volum si hidratare, productia de colagen si acid hialuronic natural (+80%), refacandu-se astfel volumul pielii si diminuandu-se ridurile, sinteza de elastina (+46%) pentru un ten mai suplu. Poți simți o ușoară senzație de încălzire, pe măsură ce tratamentul începe să elibereze grăsime. Reducerea grăsimii din jurul bărbiei. Întinderea pielii „căzute” de la nivelul bărbiei.Conturarea mandibulei și bărbiei. Tratamentul pentru eliminarea efectului de gusa este neinvaziv, lipsit de riscuri si efecte secundare un aspect intinerit, de lunga durata.

Aceste tratamente non-chirurgicale ridica falcile lăsate și întineresc aspectul fetei. Am dezvoltat o abordare unică și eficientă a tratamentelor, o procedură sigură care tratează orice tip de piele cu beneficii multiple, precum reducerea volumului de grăsime de sub bărbie, estomparea ridurilor din zona bărbiei și a gâtului și o piele mai întinsă, mai fermă, dacă alte tratamente topesc grăsimea de sub bărbie, însă nu contribuie la fermitatea pielii, acest tratament le asigură pe amândouă: un contur natural mai frumos, fără mandibule lăsate,gusa si fără riduri pe gât. Rezultatul? O piele tonifiata, un ten rejuvenat, un contur facial restabilit si o volumetrie faciala.

TARIFE 

O sedinta de tratament Remodelare zona mandibulara si barbia dubla este redus de la 1210 lei la 390 lei.

Pachetul de 4 sedinte de tratament Remodelare zona mandibulara si barbia dubla este redus de la 4840 lei la 990 lei.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK
TRATAMENT ANTIRID CRYOPULS
LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION
PACHET COMPLEX ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro