CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Terapia RF TECAR este o procedura estetica de REANTINERIRE FACIALA RAPIDA, tonifierea vizibila a tenului, stergerea ridurilor si atenuarea liniilor de expresie .

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

RF FACIALA TECAR

Terapia TECAR WINBACK este o procedura estetica ce are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.Terapia TECAR WINBACK este dovada ca tehnologia avansata poate fi utilizata cu succes in estetica faciala, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura.

Pierderea volumului, laxitatea pielii și ridurile sunt constatări majore asociate cu îmbătrânirea feței. Laxitatea pielii poate fi cauzată și de mai multe tulburări ereditare ale țesutului conjunctiv. La pielea îmbătrânită, laxitatea pielii poate fi rezultatul combinației proceselor intrinseci și extrinseci. Un factor extrinsec major este radiația ultravioletă (UVR)care poate fi potențată de poluare si de fumat.

Principiul care se află la baza Terapiei TECAR WINBACK este generarea unui şoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacţie de regenerare din partea organismului. Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură , iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel începe un proces de neocolageneza prin stimularea activităţii fibroblastelor.

Curentul de radiofrecvență se formează atunci când particulele încărcate curg printr-un circuit închis. Deoarece energia întâmpină rezistență în țesut, se produce căldură. Cantitatea de căldură va varia în funcție de cantitatea de curent si de nivelurile de rezistență din țesutul vizat. Fluxul de RF prin piele depinde de mai mulți factori. Țesuturile cu impedanță ridicată, cum ar fi grăsimea subcutanată, generează căldură mai mare și sunt responsabile de efectele termice mai profunde ale tratamentului de RF Tecar.

Terapia TECAR este o procedura estetica ce are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular. Se estimează că pielea adultă pierde aproximativ 1% din conținutul de colagen dermic anual, datorită degradării crescute a colagenului și a scăderii sintezei de colagen. Când fibrele de colagen sunt încălzite, unele dintre legăturile încrucișate sunt rupte, provocând desfacerea structurii triple helix. Dincolo de un anumit nivel, în funcție de o combinație de temperatură maximă și timp de expunere, fibrele de colagen sunt denaturate. Când se mențin legăturile încrucișate, cel puțin parțial, se realizează contracția și îngroșarea colagenului. Pe baza acestui principiu, tratamentele sunt concepute pentru a determina contracția colagenului dermic folosind căldura generată de curentul de radiofrecvență.

Gradul de contracție a colagenului, activarea fibroblastelor, fibroplazia și colageneză generală în diferitele straturi ale pielii se bazează pe un mecanism multivariat complex, care depinde de distribuția temperaturii și de sincronizare. Acest lucru permite contracția la o anumită adâncime, urmată de colageneză la un strat diferit, de preferință mai superficial. Expunerea pielii la căldură este, de asemenea, cunoscută pentru creșterea perfuziei sanguine în zona afectată, susținând activitatea fibroblastelor și procesul general de întinerire.

Curenti de inalta frecventa care intra in tesut se transforma in caldura, incalzind cele mai profunde straturi ale dermului. Fibrele de colagen si elastina se contracta in urma acestei incalziri, ceea ce explica efectul de fermitate imediat pe care il poti observa chiar la finalul unei sedinte de RF Tecar. In urma acestei contractari, productia de colagen va creste prin stimularea activitatii fibroblastelor. Vasodilatatia produsa de energia calorica creste oxigenarea pe zona tratata pentru un aport mai mare de nutrienti.

Echipamentul pentru Terapia RF TECAR faciala utilizeaza patru capete concepute si proiectate special pentru fiecare zona a fetei. Un capat pentru frunte, un capat special pentru ochi, un capat pentru obraji si gat si un capat pentru decolteu. la finalul tratamentului de RF tecar pielea este vizibil reintinerita, ferma, luminoasa, ridurile si liniile de expresie sunt semnificativ reduse. Desi rezultatele se vad dupa prima sedinta de tratament, in functie de varsta si de starea tenului tau pot fi necesare 4-6 sedinte de RF Tecar la un interval de o saptamana intre ele pentru rezultate stabile pe termen lung,.

BENEFICII

Ridica pielea laxa si lipsita de fermitate in situatii avansate si dificil de tratat, folosind energia ultrasunetelor in conditii de siguranta,
Tonifiaza si reface fermitate pielii prin stimulare colagenului,
Sterge sau imbunatateste aspectul ridurilor periorbitale,
Ajuta la tratamentul cicatricilor post-acneice si reducerea porilor,
Ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie,
Creste elasticitatea pielii prin stimularea colagenului si elastinei,
Ajuta la conturarea faciala, redarea ovalului facial,
Procesul de intinerire si de lifting incepe imediat dupa prima sedinta. Pielea este intinerita, vizibil mai stralucitoare.

TARIFE 

Tratamentul de RF Monopolara TECAR WINBACK pentru fata si gat este de 470 lei/sed.

Tratamentul de RF Monopolara TECAR WINBACK pentru decolteu este de 150 lei/sed.

Pachet 4 sedinte Tratamentul de RF Monopolara TECAR pentru fata si gat este redus de la 1880lei la 1390 lei 2sed/sapt.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK
TRATAMENT ANTIRID CRYOPULS
LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION
PACHET COMPLEX ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro