CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tonifiere si eliminare strat adipos prin Terapia .

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV

Unul dintre cele mai moderne tratamente este terapia TECAR. Dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in medicina estetica, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura.

Echipamentul TECAR prezinta 2 placi condensator (una incarcata pozitiv si cealalta incarcata negativ), opuse una fata de cealalta, un mediu izolant reprezentat de zona tegumentului ce urmeaza sa fie tratata si un generator electric . Acest generator electric creeaza o diferenta de potential intre cele 2 placi. Placa cea fixa este reprezentata de polul negativ, iar electrodul mobil folosit de terapeut este polul pozitiv. Electrolitii sunt substantele care in tesut au sarcina electrica specifica (sodiu, potasiu, magneziu).

In timpul terapiei, corpul activeaza mecanismele de regenerare de la nivelul tesuturilor si al musculaturii. Aceasta energie produce efecte mecanice (mai buna conducere a fluxului sangvin), chimic-biologice (accelerarea metabolismulului celulelor lezate) si termice (producerea caldurii).Un electrod de tip placa electrodul negativ va fi asezat pe partea opusa zonei anatomice lucrata, acesta formeaza legatura cu electrodul mobil si un electrod mobil electrodul activ prin care este transmis curentul care va fi plimbat prin miscari circulare pe zona anatomica de tratat.

Principiul care se află la baza Terapiei TECAR este generarea unui şoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacţie de regenerare din partea organismului. Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură (efect joule), iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară datorată mişcării de rotaţie a electroliţilor intracelulari sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă.Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Astfel începe un proces de neocolageneză (formare de colagen tip 1) prin stimularea activităţii fibroblastelor.

Aceste procese au loc cu un grad mare de siguranţă , aşa cum rezultă din nenumăratele cazuri practice din medicină (electrochirurgie, diatermocoagulare, electroliza. Datorită efectelor asupra microcirculaţiei tratamentul cu radiofrecvenţa TECAR este indicat în combaterea acumulărilor adipoase, inestetismelor cauzate de celulită, stazelor circulatorii şi limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul braţelor, abdomenului, spatelui si coapselor.

Radiofrecvenţa transportă energie şi căldură în dermul profund obţinând o îmbunătăţire la nivelul microcirculaţiei, o reparare a ţesuturilor fibroase cu o marcată diminuare a nodulilor celulitici şi a edemelor locale şi un efect lipolitic.Toate acestea duc la o restructurare cutanată cu reducerea celulitei, eliminarea toxinelor acumulate şi a depozitelor de grăsime precum şi o îmbunătăţire a elasticităţii ţesuturilor.

AVANTAJE Terapia TECAR

Permite tratarea laxitatii cutanate si a lipsei de fermitate a pielii.

Aduce multe beneficii tonului pielii, strangerea pielii, reface conturul, modeleaza linia corpului, intinereste celulele si topeste celulita.

Ridica pielea laxa si lipsita de fermitate in situatii avansate dificil de tratat, folosind energia ultrasunetelor in conditii de siguranta.

Procesul de intinerire si de lifting incepe imediat dupa prima sedinta. Pielea este intinerita, vizibil mai stralucitoare.

TARIFE 

Tonifiere si slabire Terapia TECAR abdomen este de 390 lei/sed.

Tonifiere si slabire Terapia TECAR picioare este de 590 lei/sed.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro