CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul Anticearcan utilizează dubla tehnologie Radiofrecventa Monopolara Tecar si Crioterapia faciala CrioPuls. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT ANTICEARCANE

Cearcănele și pungile de sub ochi pot avea cauze diferite precum alergiile, sensibilitățile alimentare, lipsa somnului, dieta săracă în vitamine și de cele mai multe ori, moștenirea genetică. Cearcănele și pungile de sub ochi pot avea cauze diferite precum alergiile, sensibilitățile alimentare, lipsa somnului, dieta săracă în vitamine și de cele mai multe ori, moștenirea genetică. De exemplu, dacă nuanța pielii tale este mai închisă, ești mai predispus la cearcăne, tenul măsliniu poate să confere o nuanță galbenă sau maronie zonei din jurul ochilor, care se agravează odată cu expunerea la soare. În cazuri rare, cearcănele negre și ochii umflați, însoțite de creșterea în greutate și transpirația excesivă pot indica o tulburare a stării de sănătate, cum ar fi tulburarea tiroidiană sau a glandelor suprarenale.

Cearcănele sunt, de obicei, atribuite unui pat vascular de sub piele, ceea ce face ca zona să pară mai întunecată decât restul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, cearcănele se adâncesc, ceea ce duce la un aspect de oboseală cronică, indiferent de stilul nostru de viață. Cearcănele încep să apară după vârsta de 30 de ani, ca rezultat al subțierii pielii, pierderii de țesut gras de dedesubt și in timp datorită procesului de pierdere a masei osoase.

Tratamentul Anticearcan, este un tratament estetic non-chirurgical pentru pacienții cu cearcăne ale pleoapei inferioare sau scobituri întunecate denumit și „lacuri lacrimale” sau „defecte lacrimale”. Cand in pleoapa inferioară are loc o slăbire a septului orbital si în zona obrazului o pierdere a volumului țesuturilor moi, este accentuat aspectul marginii orbitale osoase inferioare dintre pleoapa inferioară și obraz. Aceste transformari duc la apariția unor buzunare inferioare pentru grăsimea pleoapelor, asa numitele "pungi”, o umbră întunecată sau scobită sub ochi „defect al lacrimii”. Aceste modificari provoaca un aspect obosit si tern fetei. Culoarea închisă a regiunii este dată de prezența vaselor fine de culoare roșie sau albastră, vizibile prin pielea transparentă, uneori însă moștenită genetic o piele mai intens colorată (hiperpigmentarea constituțională). Dacă nuanța pielii tale este mai închisă, exista predispozitia la cearcăne deoarece tenul măsliniu poate să confere o nuanță galbenă sau maronie zonei din jurul ochilor, care se agravează odată cu expunerea la soare.

Tratament intensiv anticearcan

Tratamentul Anticearcan a zonei ochilor utilizează dubla tehnologie Radiofrecventa Monopolara Tecar si Crioterapia faciala CrioPuls.Este singura tehnologie de estetică medicală ce combină radiofrecvența monopolară cu ultrasunetele pentru refacerea structurii fibrelor de colagen proprii pielii. Aplicatorul special pentru zona periorbitală emite o radiofrecvență ce încălzește țesutul în profunzime, stimulând producția de colagen și redând fermitate pielii.

Echipamentul de radifrecventa Monopolara Tecar rejuvenează atât aspectul zonei tratate prin uniformizarea culorii, cât și al întregii fețe prin reducerea ridurilor de tip ”labă de gâscă”, pungilor de sub ochi și prin redarea fermității pielii cu aspect lăsat.

CrioPuls este o inovatie in domeniul estetico-medical si alternativa non-invaziva si sigura, pe baza de curenti pulsatorii,de inghetare si stimularea formarii de elastina si colagen. Procedeul combina Cryoelectroforeza cu Cryotermia si imbunatatestesi intinereste semnificativ aspectul zonei periorbitale.

Tratamentul Anticearcan reface elasticitatea,culoarea și fermitatea pielii din jurul ochilor, estompează ridurile și elimină cearcănele.Acest tratament reface volumul pierdut din zona cercurilor oculare, umple liniile fine și reduce substanțial cearcănele sau pungile de sub ochi. Acest rezultat remarcabil este vizibil de la prima ședință și se datorează tehnologiei de ultimă generație, substantelor folosite și implicării atente a personalului nostru.

Tratamentul Anticearcăn ce combina Radiofrecventa Monopolara, Cryoelectroforeza si Cryotermia,este o metodă non-invaziva eficientă de uniformizare a ariilor de sub ochi, din zonele laterale și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor.

Acest tratament reface volumul pierdut din zona cercurilor oculare, uniformizeaza culoarea, umple liniile fine și reduce substanțial cearcănele sau pungile de sub ochi.Este un tratament non-invaziv, cu rezultate imediate. Estompează cearcănele întunecate, pigmentarea brună sau violacee,umple liniile fine de sub ochi,îmbunătățește textura, elasticitatea şi redensifică pielea,conferă un aspect tânăr și odihnit

Recomandate 4 sedinte in functie de raspunsul organismului si marimea cearcanelor.

TARIFE 

OFERTA

Tratamentul complex Anticearcan este redus de la 740lei la 390lei

Pachetul de 4 sedinte Tratament Anticearcan este redus de la 2960lei la 990lei

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK
TRATAMENT ANTIRID CRYOPULS
LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION
PACHET COMPLEX ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro