CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Este cea mai sigura si eficienta tehnologie pentru tratamentul celulitei, prin folosirea simultana a cavitatiei, radiofrecventei multipolare, masajului vacumatic, ultrasunete, lumina infrared si drenajul limfatic.Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata, ce garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT ANTICELULITIC

Celulele grase stocheaza excesul de energie sub straturile superioare ale pielii. La acest nivel se formeaza structuri camerale in care celulele adipoase normale au spatiu suficient pentru a se mari. Atunci cand ele se dilata excesiv, pe fondul unor dezechilibre aparute la nivelul organismului, cavitatile devin insuficiente si se umfla si formeaza denivelari care se observa cu ochiul liber la suprafata pielii. Celulita este reprezentată de acele gropițe care se formează atunci când grăsimea este împărțită în mici ”buzunare” în piele. De asemenea, celulita este o afecțiune ce se manifestă preponderent la femei. Structura paralela a fibrelor de colagen permite compartimentarea depozitelor de grăsime. Femeile sunt mult mai afectate decât bărbații cu o structură în formă de X, ce elimină posibilitatea depunerilor și ”gropițelor”. Tratamentul zonelor afectate de celulita se recomanda imbinarea mai multor tratamente anticelulitice, intr-un pachet complet si complex. Pachet complet contine Radiofrecventa, Vacuum, Ultrasunete, Cavitatie, Lumina led, Presoterapie si drenaj limfatic– 120 min. (cu tehnologia VinuShape+ Echipament complet de presodrenaj)

Celulita nu este o boala in sine, este rezultatul unor modificari anatomice, provocata de retinerea lichidului intercelular la nivelul tesutului celular subcutanat combinat cu o slaba circulatie si oxigenare locala. Orice modificare a volumului celulelor grasoase duce la o tractiune inegala a pielii, care ia aspect de coaja de portocala. Celulita este o stare fiziologica manifestata prin depuneri neuniforme de tesut adipos (grasime) sub piele. Din punct de vedere medical, acesta reprezinta un proces degenerativ al celulelor subcutanate care se manifesta prin retineri de lichid la nivelul tesutului insotite de o circulatie slaba a sangelui si un nivel scazut de oxigenare locala. Tratamentul Anticelulitic inglobează tehnologii puternice, testate medical, care acționează concomitent asupra țesutului afectat de celulită, indiferent de stadiu. Este vorba despre cavitatie, radiofrecvența multipolara, lumina infraroșie, vacuumul pulsat, ultrasunete și masaj. Rezultatul este remodelarea profundă și tonifierea pielii prin stimularea fibrelor de colagen și elastină.

Cavitatia utilizeaza energia de sunet pentru a sparge celula adipoasa,ocoleste suprafata pielii si trateaza tesuturile in profunzime.Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care provoaca implozii succesive, rupe membranele celulelor adipoase. Undele sonore patrund extrem de rapid prin tesuturi realizand un “masaj” in profunzime, la nivel celular. Undele acustice produc presiuni variate in miscarea lichidelor intracelulare, respectiv lipoliza celulara. Undele acustice sunt impulsuri de sunet care produc vibrații în interiorul corpului. În medicina estetică, această tehnologie este utilizată de peste 30 de ani în mai multe tratamente si efectele au fost dovedite. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase. Productia de colagen este stimulata prin ultrasunete.

Radiofrecventa multipolara actioneaza in adancime: amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou.Radiofrecventa topeste celula grasa si o elimina prin limfa. Elimină grăsimea eliberată folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat. Radiofrecvenţă cauzează regenerarea colagenului pe termen lung, reda fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.

Masajul Vacumatic- Este o parte a tratamentului conceputa pentru a curata continutul lasat in organism de cavitatia cu ultrasunete. Acest lucru se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona de tratament, datorita efectului mecanic al vacuumului tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism.Tratamentele anticelulitice cu vacuum au ca efect amelioarea aspectului de “coajă de portocală”. Vacumuul acționează asupra unora dintre principalele cauze ce duc la formarea celulitei – circulația sanguină și limfatică deficitară. Totodată, pielea este ușor desprinsă de stratul de grăsime, iar nodulii adipoși sunt dizolvați, pentru a facilita eliminarea grăsimilor. Masajul cu vacuum poate fi utilizat pe toate părțile corpului care prezintă celulită.

Combinatia vacuum cuplata cu tehnologia radiofrecventei multipolare permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Pentru a avea un efect anticelulitic maxim, Vacuum-ul Endermologic se recomandă a fi efectuat împreuna cu Radiofrecvența multipolara si Cavitația. Este soluția ideală care aduce îmbunătățiri vizibile imediate și de durată ale aspectului celulitei și condiției generale a pielii. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

Lumina led fotobiostimularea– Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase, actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Fotobiostimularea are o actiune regenerativa asupra tesutului, stimuleand metabolismul, un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Lumina LED rosie stimuleaza spargerea celulelor de grasime si regenerarea celulara, cresterea celulelor. Lumina LED roșie îmbunătățeste vitalitatea celulelor,accelerand metabolismul celular, face ca pielea să elibereze o cantitate uriașă de colagen și țesut fibros pentru auto-umplere. Astfel aspectul pielii devine mai frumos si mai tanar, pielea devenind mai ferma, iar grasimea se diminueaza vizibil.

Presoterapia si drenajul limfatic are efecte profunde, accelereaza volumul fluxului limfatic de 20 de ori, imbunatatind capacitatea de a elimina toxinele din organism, activeaza sistemul PARASIMPATIC provocand astfel efectul de relaxare a corpului. Sistemul limfatic este format dintr-o reţea de glande, vase şi ganglioni limfatici care au rolul de a elimina toxinele din organism, la un moment dat, acest sistem este foarte încărcat si drenajul limfatic este de mare ajutor.

Este cea mai avansata solutie de tratament anticelulitic si remodelare corporala!

BENEFICII TRATAMENT

Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzime.

Reducerea volumului de grasime subcutanat.

Reducerea aderentei legaturii celulei adipoase.

Imbunatatirea conturului corpului (topeste grasimile localizat).

Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui.

Cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor.

Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina.

Stopeaza si amelioreaza evident aspectul de coaja de portocala.

TARIFE 

Tratament Complet Anticelulitic abdomen/ fese/ coapse este redus de la 1100lei la 490lei

Pretul Tratament Complet Anticelulitic picioare/ spate este redus de la 1440lei la 590lei

Pretul Tratament Complet Anticelulitic abdomen si picioare este redus de la 2540lei la 790lei

Pretul Tratament Complet Anticelulitic fese si picioare este redus de la 2540lei la 790lei

Pretul Pachet Complet 4sed. abdomen este redus de la 4400lei 4sed. la 1500lei 4sed.

Pret Pachet Complet 4sed. picioare redus de la 5760lei 4sed. la 1700lei 4sed.

Pretul Pachet Complet 4sed. abdomen si picioare este redus de la 9760lei 4 sed. la 1900lei 4sed.

Pretul Pachet Complet 4sed. picioare si fese este redus de la 9760lei 4sed. la 1900lei 4sed.

Pretul Pachet Complet 4sed. abdomen, picioare si fese este redus de la 14160lei 4sed. la 2700lei 4sed.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro