CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE

Cavitatia cu ultrasunete a grăsimii poate fi utilizată practic în orice zonă a corpului în care va confruntati cu greutate suplimentară. Zonele obișnuite de tratament sunt burta, coapsele, fesele sau spatele. Cavitația cu ultrasunete a grăsimii nu necesită proceduri chirurgicala, nu există anestezie, sânge și bandaje,tratamentul se bazează pe unde sonore de înaltă frecvență pentru a vă ajuta să pierdeți centimetri, fără a provoca vreo traumă corporală.

Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care genereaza implozii succesive, rupand membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal.

Terapia de Cavitație cu Ultrasunete a grăsimilor folosește unde ultrasonice de nivel scăzut pentru a descompune celulele adipoase în lichid, lăsând intacte țesuturile din jur. Odată ce celulele adipoase s-au lichefiat, ele sunt eliminate prin sistemul limfatic , ajutate si sustinute de procedura de Drenaj Limfatic . În timpul și după procedură, nu ar trebui să experimentați niciun disconfort. Cel mult, este posibil să simțiți o senzație ușoară de încălzire, pe măsură ce bagheta cu ultrasunete își croiește drumul pe piele, singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a te pregăti este să bei multă apă.

VinuShape are la baza noua tehnologie cu ultrasunete, cea mai puternica de pe piata, compatibila cu toate tipurile de piele. Este cea mai sigura metoda de reconstructie a tesutului in profunzie.

Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa.

AVANTAJE VINUSHAPE

Reducerea volumului de grasime subcutanat. Reducerea aderentei legaturii celulei adipoase.

Imbunatatirea conturului corpului (topeste grasimile localizat). Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui.

Cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor.

Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina. Piele mai fina, mai sanatoasa si mai tanara.

TARIFE 

Ultrasunete si cavitatie o zona(abdomen/brate /spate) 390 lei/sed.

Ultrasunete si cavitatie o zona(solduri/fese/picior superior) 590 lei/sed.

Pachet 4sedinte Ultrasunete si cavitatie o zona(abdomen/brate /spate)de la1560 lei la 990 lei/pachet.

Pachet 4sedinte Ultrasunete si cavitatie o zona(solduri/fese/picior superior) de la2360 lei la 1500 lei/pachet.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
PACHET TOPIREA GRASIMILOR CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3
PACHET REMODELARE BRATE
PACHET XXL DE SLABIRE INTENSIVA SI RAPIDA
TONIFIERE SI SLABIRE CU TECAR TRANSFERUL ENERGETIV CAPACITIV SI REZISTIV
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA, VACUUM SI LUMINA POLARIZANTA
LIPOLIZA LASER LUMISLIM
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
TRATAMENT ANTICELULITIC
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro