CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Un par bogat si frumos este esential pentru o femeie cu personalitate si imagine remarcabila. Tratamentul de regenerare capilara ofera o hidratare profundă marind capacitatea de refacere a celulelor scalpului, accelereaza vindecarea foliculilor de păr devitalizati, crește cantitatea oxigenului din scalp, activeaza foliculi de păr, ajuta la regenerarea colagenului și a elastinei pielii, calmează sensibilitatea și inflamația scalpului, suplimentează energia prin îmbunătățire microcirculației și sistemul respirator al scalpului, marind conținutul de oxigen și metabolismul foliculilor de păr.

TRATAMENT DE REGENERARE CAPILARA

De-a lungul vietii, fiecare persoana se confrunta la un moment dat cu probleme ale parului. Acestea pot fi legate de subtierea firelor, matreata, scalp uscat sau cadere. Sanatatea parului este afectata de factori genetici si de mediu, cea mai frecventa problema este reprezentata de caderea difuza a parului si dermatita seboreica cu cauze multiple- anemie, probleme tiroidiene, cure de slabire. Scalpul sensibil apartine sindromului de piele sensibila si se manifesta prin hiperreactivitate, intoleranta, sensibilitate si iritabilitate. Factorii declansatori (triggeri) ai scalpului sensibil sunt variati de la stresul cronic si pana la o alimentatie dezechilibrata. Caldura, umezeala (propria transpiratie), dezechilibre hormonale, poluarea, samponul sau produse de styling si evident stresul. Scalpul este afectat de expunerea excesiva la soare, parul joaca rol de filtru UV pentru scalp si este primul afectat de expunerea excesiva la razele soarelui si scaplul sufera de efectele fotoambatranirii. Din cauza dereglarilor hormonale si a slabirii sistemului imunitar, varsta este una dintre cauzele care conduce la caderea parului. Fie ca este vorba despre hipoactivitatea glandei tiroide (hipotiroidism) sau de tiroida hiperactiva (hipertiroidism) consecintele sunt aceleasi - caderea parului din cauza dezechilibrului hormonal. Schimbarile si dereglarile hormonale cauzeaza caderea temporara a parului; acestea pot fi cauzate de sarcina, nastere, administrarea de anticonceptionale, menopauza si afectiunile tiroidei, probleme moleculare, inflamatorii, genetice și hormonale, vârsta și etnia, toate acestea joacă un rol în cine este mai susceptibil la subțierea excesivă a părului condusă de hormoni.

Alopecia poate afecta grav starea emoțională și calitatea vieții unei femei.Se numește alopecie androgenetică sau căderea părului cu model feminin. La bărbați, căderea părului începe de obicei deasupra tâmplelor, iar linia părului în retragere formează în cele din urmă o formă caracteristică "M”. La femei, alopecia androgenetică începe cu subțierea treptată la linia parțială, urmată de creșterea pierderii difuze a părului care radiază din partea de sus a capului. Căderea părului la modelul feminin apare de obicei ca o subțire vizibilă a părului în regiunea centrală sau a liniei medii a scalpului, cu conservarea liniei părului din față, căderea părului devine mai largă pe măsură ce subțierea se răspândește în partea de sus a capului, creând o formă triunghiulară. Prezentarea fizică a căderii părului este deosebit de diferită între sexe.

Specialistii folosesc clasificarea Ludwig pentru a descrie căderea părului cu model feminin. Tipul I este un subțire minim care poate fi camuflat cu tehnici de coafare a părului. Tipul II se caracterizează prin scăderea volumului și lărgirea vizibilă a părții din linia mediană. Tipul III descrie subțierea difuză, cu un aspect transparent în partea de sus a scalpului. Tratamentul de regenerarea capilara presupune regenerarea foliculilor pilosi. Tratamentul actioneaza asupra scalpului, nu doar la suprafata pielii, ci in cele mai profunde straturi ale acestuia.

Tratamentul de regenerare a părului folosește lasere de calitate medicală pentru a furniza o lumină laser sigură, de nivel scăzut, asupra scalpului. Energia luminii si serurile sunt absorbite de foliculii de păr, pe măsură ce lumina este absorbită, microcirculația crește, distribuind astfel un aport de sânge și nutrienți mai abundenți la foliculul pilos. Lumina laser cu nivel scăzut stimulează activitatea celulară a foliculilor pentru a ajuta la diminuarea căderii părului, ajutând în același timp la regenerarea părului. Daca organismul este supus unui traumatism fizic, ciclul natural de crestere al parului poate fi intrerupt, conducand la pierderea parului, orice soc al organismului este un soc si pentru foliculii pilosi.Stresul fizic sau mental perturba ciclul normal de crestere al parului; aceasta situatie apare dupa 2-3 luni de la manifestarea evenimentului neplacut, cand foliculii parului intra in faza de telogen prematur, conducand la stoparea cresterii parului. Caderea parului este un fenomen natural considerat normal in conditiile in care firele de par se regenereaza dar devine o problema cand firele pierdute nu sunt inlocuite de altele noi. Pierderea a circa 100 de fire de par in 24 de ore se petrece in mod normal, insa aparitia subtierii firelor de par si vizibilitatea crescuta a scalpului anunta o problema in procesul natural de crestere si regenerare. Daca ati trecut printr-o perioada mai grea in care nu ati avut pofta de mancare, nu ati putut dormi si ati slabit vizibil, va veti simti obosit si fara vlaga. In acest timp, parul incepe sa cada.

Rolul Tratamentelor de Regenerare Capilara a fost confirmat de numeroase studii, care pot modifica proprietățile oxidative din celule, pot accelera transferul de electroni, pot regla expresia genelor care controlează producția și repararea ADN-ului și promovează eliberarea de oxid nitric. din centrul catalitic al celulei. Aceste tratamente au ca efect creșterea circulației sângelui, creșterea sintezei proteinelor și a ADN-ului, stimularea activității fibrocitelor și a producției de ATP(adenozin trifosfat) o moleculă organică cu legături de energie ridicată formată dintr-un inel de adenină, o riboză și trei grupări fosfat, cu rol fundamental în metabolism, deoarece transportă energia necesară pentru a menține o serie de procese celulare eficiente. De acum 15 ani, Europa și Statele Unite au aplicat lasere cu consum redus de energie la creșterea părului. După mulți ani de experiență clinică și cercetare, laserele cu consum redus de energie pot crește activitatea mitotică, pot crește sinteza proteinelor și pot avea vasodilatație pentru a crește transferul de nutrienți.

Tratamentul de regerare capilara este extrem de eficient in caderea parului si ingrijirea intensa a parului deteriorat. Stimuleaza regenerarea unei noi cresteri a parului prin reactivarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani. Inhiba enzimele responsabile pentru caderea parului si ajuta la imbunatatirea starii parului pe termen lung.

Tratamentul Digital HF Microcurrent actioneaza direct la radacina parului, unde incepe ciclul de viata al firului de par, si contribuie la regenerarea si la extinderea fazei de crestere a parului, activeaza dezvoltarea celulelor parului in matricea firului, stimuland astfel cresterea parului.Recomandat impotriva caderii masive a parului si pentru ingrijire intensa.Activeaza regenerarea si stimuleaza cresterea parului,mai ales pentru parul si scalpul deteriorat, fara vitalitate, asigura energia necesara foliculilor de par in faza de crestere si imbunatatesc circulatia sangelui la nivelul radacinii.Părul devine puternic și strălucitor, mai rezistent la deteriorare, mai ușor de pieptănat. Este mai bogat, mai puternic și mai rezistent la deteriorare. Căderea părului se diminuează vizibil.

Tratamentul cu Ultrasunetele afectează în mod direct foliculii de păr și hrănesc profund rădăcinile părului.Este un dispozitiv de regenerarea parului care conferă scalpului terapie cu lumină laser energizantă care stimulează foliculii de păr, inversează procesul de subțiere a firelor de păr, sporește plenitudinea și crește densitatea părului, restabilind ciclul natural de creștere și contribuind la regenerarea acestuia.

Pieptanul Laser ce efectueaza sterilizarea antifungala, are dintii despărțitori brevetați ce separa părul în timpul tratamentului pentru a permite luminii energizante să ajungă în procent maxim la foliculii de păr. Perii despărțitori cu lumina de joasă intensitate și densitatea luminii laserului acționează concomitent pentru a oferi un tratament cu eficiență maximă. Îmbunătățește capacitatea de regenerare a fibrelor de colagen, promovează efectul fotochimic al celulelor și promovează generarea și creșterea părului.Creșterea fluxului de sânge este crucială pentru promovarea unui folicul de păr sănătos. Aduce substanțele nutritive importante în folicul, favorizand circulația sângelui a scalpului părului și poate furniza foliculului de păr nutrienți cu oxigen pentru a preveni căderea părului.Electroterapie de înaltă frecvență și pieptene cu ozon .

Funcția instrumentului de electroterapie de înaltă frecvență este următoarea: sterilizarea, tratarea cavităților și inflamației foliculului de păr, promovarea vindecării rănilor scalpului folicular; reducerea și ajustarea secreției excesive de sebum, accelerarea metabolismului, acirculației limfei și a sângelui, îmbunătățirea regenerării foliculului de păr celule. Datorită electrodului de conducator generator de vibrații, au și efect de calmare asupra scalpului îmbunătățind sinteza colagenului, metabolismul toxinei și lichidul capturat al scalpului.

Tratamentul mezoterapiei crește activitatea în stratul bazal al pielii și oferă o îmbunătățire a protectiei împotriva bacteriilor. Are efect antiseptic și anti-bacterian, datorită formării de stratului de ozon, limiteaza secrețiile de ulei, uscarea și vindecarea infecților. Impuritățile sunt eliberate prin dilatarea porilor pielii, îmbunătățeste circulația limfatica și venoase a sângelui, producând o textură îmbunătățită a pielii și echilibrul de ulei și umiditate. Frecvența înaltă indirectă trece prin suprafața scalpului și creează un efect congresiv anti-stimulant, fără formare chimică pe suprafața pielii. Căldura pe care o produce este benefica pentru scalp si creează un efect relaxant și calmant. Oferă energie luminoasă și bioactivare foliculilor de păr vii, determinând divizarea și reproducerea celulelor. Promovează circulația sângelui capului, întărește aportul de nutrienți și ajută la prevenirea și tratarea neurasteniei, durerilor de cap, amețelilor și nopților nedormite. De asemenea, promovează creșterea părului, previne și vindecă căderea părului.

Tratamentul crește absorbția nutrienților, îmbunătățeste regenerarea celulară, funcția imună a celulelor roșii și albe si favorizeaza creșterea sănătoasă a părului,ofera scalpului o hidratare profundă și crește regenerarea celulelor pielii, promovarea vindecării foliculilor de păr, creșterea oxigenului din scalp, activarea foliculilor de păr, regenerarea colagenului și a elastinei pielii, calmează sensibilitatea și inflamația scalpului, suplimentează energia, îmbunătățește microcirculația și sistemul respirator al scalpului, îmbunătățește conținutul de oxigen și metabolismul foliculilor de păr. Fluxul de sânge către scalp crește cu 54% după un singur tratament.Stimulează descompunerea foliculilor de păr.Opreste progresia caderii parului la 85% dintre pacienti. Crește rezistența și elasticitatea părului.Păr mai gros, mai strălucitor și mai moale. Căderea părului poate provoca suferință, indiferent dacă se întâmplă din cauza geneticii, a unei boli sau a stresului.Recomandat este sa se faca cure de 4 sedinte cu o sedinta pe saptamana.

Echipamentul profesional pentru Tratamentul de Regenerare Capilara de la VSKIN Medical Beauty si personalului medical specializat va garanteaza refacerea si regenerarea foliculului. Un par bogat si frumos este esential pentru o femeie cu personalitate si imagine remarcabila.

TARIFE 

Pret Sedinta Tratament Regenerare Capilara Zona Frontala - 190lei

Pret Sedinta Tratament Regenerare Capilara Zona Parietala - 190lei

Pret Sedinta Tratament Regenerare Capilara Zona Temporala - 190lei

Pret Sedinta Tratament Regenerare Capilara Zona Occipitala - 190lei

Pret Sedinta Tratament Regenerare Capilara tot capul -490lei

OFERTA PACHET 4 sedinte Tratament Regenerare Capilara tot capul, redus de la 1960lei la 990lei cu 1sed/sapt.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
CRIOLIPOLIZA CRIOBACK3 WINBACK
TRATAMENTUL CRIOPULS CORPORAL ABDOMEN WINBACK
OFERTA PACHET SLABIRE INTENSIVA XXL
TONIFIERE SI SLABIRE TERAPIA TECAR WINBACK
TRATAMENT DE LIPOSUCTIE CU ULTRASUNETE SI CAVITATIE
TRATAMENT DE SLABIRE CU RADIOFRECVENTA SI VACUUM
TRATAMENT DE ELIMINARE A GRASIMILOR PRIN LIPOLIZA LASER
TRATAMENT INTINERIRE MAINI
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2022 vskin.ro