CONTACTDESPRETARIFESERVICII0722 229 2090722 229 209
Tratamentul de INTINERIRE VinuShape WINBACK combina Radiofrecventa faciala multipolara, foto-biostimularea si cavitatia. Toate echipamentele utilizate la VSKIN Medical Beauty sunt certificate FDA si sunt concepute pe baza studiilor medicale aprofundate de lunga durata care garantează utilizarea lor 100% sigură, nu declanșează afecțiuni și au rezultate dovedite clinic.

VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK

Echipamentul facial de Radiofrecventa Vinushape WINBACK reprezinta combinatia optima de Radio Frecventa multipolara, LED fotobiostimulare, vid si cavitatie. Este tratamentul ideal pentru imbunatatirea vizibila imediat a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara, pentru tenul deshidratat, lipsit de fermitate si elasticitate. Pentru ten hiperpigmentare, tern si obosit, lipsit de vigoare.

Radiofrecventa VinuShape WINBACK este tratamentul ideal pentru imbunatatirea vizibila imediat a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara, piele deteriorata de soare, piele uscata si deshidratata, lipsa de fermitate si elasticitate a pielii, hiperpigmentare, ten tern si obosit.

Tratamentul cu radiofrecventa VinuShape este o forma de energie electromagnetica. Curentul de radiofrecventa prin tesut va genera caldura in tesut. Aceasta sursa de caldura a fost utilizata pe scara larga in chirurgia hemostazei si ablatiei tesuturilor (electro-chirurgie), dar mai recent a fost aplicata ca un mijloc de micsorare a tesuturilor conjunctive redundante sau laxe prin mecanismul de denaturare a colagenului. Moleculele de colagen sunt produse de fibroblaste. Fibroblastele incalzite sunt, de asemenea, implicate în formarea de colagen nou si in remodelarea ulterioara a tesuturilor, care pot contribui, de asemenea, la rezultatul clinic final. Comportamentul precis indus de caldura al tesuturilor conjunctive este dependent de temperatura maxima atinsa, hidratarea tesutului si varsta tesutului.

Reactiveaza microcirculata la nivel facial, diminueaza ridurile si liniile de expresie de pe frunte, din jurul ochilor si buzelor, tonifica muschii faciali avand ca efect ridicarea obrajilor si a pielii cazute, realizeaza drenaj limfatic elimiand pungile de sub ochi, elimina grasimea din zonele cu probleme (gusa, obraji), imbunatateste hidratarea tenului

Aplicator multi-polar este special conceput pentru fata si gat. Efecte de vibratii netede si puternice prin sistemul de aspiratie Super Pulse. Maximizeaza efectele intr-un timp scurt, dand 15 pulsuri pe secunda.

Radiofrecventa VinuShape WINBACK reprezinta combinatia optima de Radio Frecventa multipolara, LED fotobiostimulare, vid si cavitatie.

AVANTAJE

Activeaza drenajul limfatic si circulatia sangelui,
Reduce volumul camerei de grasime subcutanat,
Permite transferul mai intens al energiei prin aspiratie,
Ajuta vasodilatarea si cresterea ratei de oxigen in sange,
Reduce aderenta legaturii celulei adipoase,
Relaxeaza tesutului conjunctiv si a masajului fascial,
Cresterea ratei de oxigen in celula prin diatermie,
Cresterea microcirculatiei,
Accelerarea productiei de noi fibre de colagen si elastina,
Piele mai fina, mai sanatoasa, mai luminoasa si mai tanara,
Un tratament potrivit pentru tenul matur, Ten hidratat in profunzime si tonifiat cu ovalul refacut.

TARIFE 

O sedinta de radiofrecventa VinuShape WINBACK fata este 250 ron.

O sedinta de radiofrecventa VinuShape WINBACK fata, gat si decolteu este 550 ron.

Un pachet de 4 sedinte de radiofrecventa VinuShape, cu 2 sed/sapt. este 800 ron.

Suna la 0722 229 209 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta imediat.
trimite
 
SERVICII OFERITE
MEZOTERAPIE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
HYDRO-MICRODERMABRAZIUNE FACIALA AQUATOUCH WINBACK
TRATAMENT INTINERIRE VINUSHAPE WINBACK
TRATAMENT ANTIRID CRYOPULS
LIFTING FACIAL HIFU CELLTHION
PACHET COMPLEX ANTIRID SI ANTI-AGING
Anpc| Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2024 vskin.ro